To je to što me zanima!

VIDEO Mještani Kiseljaka za 24 sata: 'Odsječeni smo zbog vode, vatrogasac je spasio malog psa'

Kiseljak je pretrpio ogromne materijalne gubitke zbog poplava koje je izazvala kiša koja je padala tijekom prethodne noći
Vidi originalni članak

Dijelove Bosne i Hercegovine ponovo su pogodile katastrofalne poplave. Osim strašne materijalne štete, dosad su pronađena tijela 14 poginulih osoba, a strahuje se da će taj broj rasti. U Kiseljaku kako kaže mještanin,bilo je poplava, no u 40 godina života nije doživio ovako nešto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je kroz prozor promatrao katastrofu vidio je vatrogasca koji je spasio malog psa. 

- Pas se sakrio negdje kod susjedove kuće, izgleda da je pobjegao od negdje u strahu. Srećom, vidio ga je vatrogasac i odmah ga otišao spasiti. Vidi se na videu kako ga mazi dok izlazi iz dvorišta - ispričao nam je čitatelj iz Kiseljaka kojem je kuća na povišenom pa voda nije ušla u prostorije.

SLAVNI TRENER O KATASTROFI Vahid Halilhodžić: Jako sam uznemiren zbog moje Jablanice. Strava, apokalipsa, nestvarno!

- Strašno je ovdje, u 40 godina nisam doživio ovakvu poplavu. Poplavile su kuće, objekti, tvrtke, ima ljudskih žrtava, a bit će i mrtvih životinja. Lako ćemo za materijalnu štetu, samo da više ne bude ljudskih žrtava - rekao nam je čitatelj te dodao kako je trenutno sunce, ali da je najavljena kiša.

'Došla posjetiti majku'

Čitateljica nam je poslala snimku iz hotela u kojem se nalazi dok je u posjeti svom gradu, kako kaže, odselila je u inozemstvo, a stigla je kući kako bi posjetila majku.

NE PREPORUČUJU PUTOVANJA Poplave u BiH odsjekle brojna mjesta, ovo su alternativni pravci od Mostara do Sarajeva

- Iz Kiseljaka sam, ali odselila sam u inozemstvo, sad sam došla posjetiti majku. Snimka koju sam vam poslala je iz hotela u kojem se nalazim, jutros oko 6 se krenula rijeka izlijevati, katastrofa izgleda. Vele mi da je u susjednom selu žena poginula jer je pokušala preplivati rijeku. Za nas u hotelu nema brige, dobili smo i hranu i sve što nam treba, ali kako će ostali? Sad je sunce, toplije je i povlači se rijeka, ali ostaje mulj, blato. Kako će sutra? Ne znam, ali najavljuju kišu - rekla nam je čitateljica iz Kiseljaka dodajući kako su odsječeni. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blokirananonstop 04.10.2024.

    Opa, u Kiseljaku je najvažniji pas. Bravo, znamo i zašto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare