To je to što me zanima!

VIDEO Milanović: Završio sam pravo, a niti dan danas ne znam kako treba napisati podnesak

Agronomski fakultet je otvoren 1919. godine, a njegovo postojanje sve do danas dovoljno govori o važnosti agronomije i poljoprivrede u Hrvatskoj, poručio je dekan Ivica Kisić.
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović zajedno je s Tomislavom Tomaševićem u četvrtak stigao na 105. obljetnicu Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Agronomski fakultet je otvoren 1919. godine, a njegovo postojanje sve do danas dovoljno govori o važnosti agronomije i poljoprivrede u Hrvatskoj - poručio je dekan Ivica Kisić.

Okupljenim studentima i svim drugim gostima obratio se i sam Milanović.

- Vi ste kao i mnogi drugi studiji onog tipa koje ja nisam studirao, "no nonsense" discipline. Dakle to su vrlo konkretne stvari, tu nema zezanja. Ja sam završio pravo, nisam znao kako se podnesak piše do kraja studija, mislim, ne znam ni danas - rekao je Milanović.

INTERVJU S PREDSJEDNIKOM Top lista Milanovićevih izjava: Yutel-batica, 'niprije', tračanje s Anušićem i Habijanov Instagram

- Peta smo po starosti sastavnica sveučilišta, ali nije to samo u RH, i sva svjetska sveučilišta Oxford, Cambridge. Uvijek su prvi bili teološki fakulteti, a zatim je tu bila medicina, pravo - rekao je Kisić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • idemo_daljehdz 27.09.2024.

    pohvali se da u zivotu nisi nista radio osim parazitirao na drzavnom proracunu kao i tvoj prijatelj plenki

  • Demețra 26.09.2024.

    Kako te nije sram tako nešto blebnuti? I ti si kao pravo završio! Pa nije čudo onda što ti Plenković ne odgovara na "podneske". Ali čovjek bi pomislio da imaš nekoga da te pouči.

  • srijemacizsirmijuma 26.09.2024.

    Covjek je barem iskren,a ne kao plenki i njegova vlada, popusili svu pamet ovoga Svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare