To je to što me zanima!

VIDEO Krš i lom kod Otočca: U nesreći šestero ozlijeđenih. Na A1 kolona bila duga čak 12 km!

Uz tešku nesreću na A4, velike gužve nastale su u ponedjeljak popodne i na A1 u smjeru Zagreba. Između Perušića i Otočca sudarila su se četiri vozila. Ozlijeđeno je šestero ljudi
Vidi originalni članak

Šestero ljudi je lakše ozlijeđeno u prometnoj nesreći na autocesti A1 između čvorova Perušić i Otočac u smjeru Zagreba, rekli su nam iz PU ličko senjske dodajući kako su u sudaru sudjelovala četiri vozila. Uzrok prometne nesreće još nije poznat jer je očevid i dalje u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stojimo u koloni već 45 minuta. Ne pamtim kad se ovolika kolona formirala, ljude nemaju vode - javlja jedan čitatelj 24sata o situacijI na autocesti.

Na stranicama HAK-a su izvijestili kako je kolona duga 12 kilometara.

PROBILI OGRADU NA AUTOCESTI Pogledajte video s A4: Šleperu pukla guma i udario u auto. U bolnici završilo četvero ljudi

HAK navodi da se vozi usporeno između Perušića i Otočca prema Zagrebu, a privremeno je prekinut promet u tunelu Grič u smjeru Zagreba. 

Trenutno je povećana gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • @Netko 26.08.2024.

    nakon naplatnih postaja na luckom, u smjeru zagreba, isto neki sugavi krkljanac u prometu, i taman u traci do nase neki madjar naguzio poljaka..znaci, koncentracija stvarno treba biti na maksimumu, pogotovo ako se vozi na dulje rute jer doslovno stotinka je dosta da se desi sr.anje..srecom polako se vozilo radi guzve pa (pretpostavljam) nitko nije ozlijedjen, samo vozila dosta ostecena, ali mogu si misliti kako su se u tom trenutku osjecali i jedan i drugi...

  • Tigarmijau 26.08.2024.

    Krš i lom? Vama ovo smijesno?

  • mario190 26.08.2024.

    kako se uspiju slupati kad se ionako sporo vozi j*** ga mobitel glavni krivac

Komentiraj...
Vidi sve komentare