To je to što me zanima!

VIDEO Kilometarske kolone posvuda, gliser blokirao promet na A1, policija sve prati iz zraka

Kako doznajemo od PU splitsko-dalmatinske nitko nije zatražio liječničku pomoć, a očevidom će utvrditi što je uzrokovalo izlijetanje automobila
Vidi originalni članak

Kako javlja HAK u 13 sati, na većini cesta u smjeru i prema unutrašnjosti države su kolone i zastoji, a vozače se poziva na oprez i strpljenje i zbog prometnih nesreća.

POGLEDAJTE VIDEO: Snimka prometa na A1 kod Lučkog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na autocesti A1 kolone su i zastoji između vijadukta Božići i čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika te čvorova Zadar I i Maslenica smjeru Zagreba. Kod Lučkog su kolone u smjeru Zagreba i Dubrovnika duge oko kilometar, a pred naplatom Demerje oko 2 kilometra. 

MUP je objavio i snimku gužve na A1 od Lučkog prema Karlovcu u kojoj se vidi koliko je i dalje gust promet.

Na A1 je jutros između Ravče i Vrgorca u smjeru juga došlo do izlijetanja osobnog automobila s ceste te se prevrnuo gliser kojeg je prevozio.

Kako doznajemo od PU splitsko-dalmatinske nitko nije zatražio liječničku pomoć, a očevidom će utvrditi što je uzrokovalo izlijetanje automobila. Ovo je jedna od nesreća koje su izazvale dodatne zastoje u prometu.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva kolona je pred graničnim prijelazom Rupa u oba smjera, u smjeru Slovenije kolona je oko 1 km, a na Istarskom ipsilonu kolona je prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija oko 5 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon.

Kolone su na Krčkom mostu u oba smjera, a stvaraju se i kolone na dionicama autocesta kod ulaza i izlaza s autocesta. 

HAK upozorava i na zastoje u blizini turističkih središta, osobito od Makarske i Trogira prema Splitu, na gotovo svim trajektnim pristaništima promet je vrlo gust, a na pristaništu Prizna na ukrcaj čeka kolona vozila duga oko 1,5 km.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; Paški most (DC106).
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Idi na 24sata

Komentari 29

  • DeGogi 09.07.2022.

    niks fahren autocesta ven ist cimer fraj

  • Kamičko 09.07.2022.

    Samo vi brišite, ali i dalje je pravilno reći "gliser KOJI je prevozio" , a ne KOJEG.

  • ivan lantran 09.07.2022.

    ...ebo vas autoput..itd..stare ceste prazne...ja lagano bez stresa..dođem brže nego ovi ovdje...hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare