To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u Zapruđu. Jedan mrtav. Tramvajski promet bio u prekidu. Vozač ZET-a u bolnici

Autobus i tramvaj ZET-a sudarili su se u ponedjeljak u Zapruđu kod kružnog toka. Policija je objavila da je jedan čovjek poginuo, ne iznoseći više detalja. Promet se normalizirao oko 9 sati
Vidi originalni članak

Jedan čovjek poginuo je u ponedjeljak u sudaru tramvaja i autobusa bez putnika u Zapruđu u Novom Zagrebu, priopćila je jutros policija. Kako doznajemo od ZET-a, vozača tramvaja zbrinula je Hitna pomoć te je prebačen u bolnicu, no težina ozljeda je nepoznata kao ni kako je došlo do sudara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo vidjeli samu nesreću, ali smo čuli udarac. Bio je jako glasan, a čulo se i pucanje stakla, kao i škripanje tramvaja po tračnicama. Ubrzo je dojurila Hitna i policija pod rotirkama - govore nam obližnji stanari Zapruđa.

Tramvajski promet je zbog prometne nesreće bio prekinut u oba smjera, linije 6, 7 i 8 prometovale su preusmjereno. Linija 6 Ulicom grada Vukovara do Žitnjaka, linija 7 Ulicom grada Vukovara i Savskom cestom do Savskog mosta, a linija 8 Ulicom grada Vukovara do okretišta Heinzelova. Na relaciji Savski most - raskrižje Držićeve i Vukovarske putnike su prevozili autobusi.

Policija je u 9 završila očevid prometne nesreće. Linije 6, 7 i 8 prometuju svojim uobičajenim trasama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • cisab 14.10.2024.

    Bilo bi interesantno da netko objasni kako nepalci i indijci uspiju polozit ispit za taxi a neznaju niti jednu hrvatsku rijec. Mozda im vrijede licence iz Nepala. Ili to sreduju razni lobiji koji ih i dovode u Hrvatsku naravno povezani sa vlastima

  • Sandro78 14.10.2024.

    neki od vozaca tramjava su katastrofa...bulje u mob I kroz crveno idu.svaki Dan se navidam.

  • liliZG2.0 14.10.2024.

    prije tridesetak godina, kada sam ja polagala svoj vozački u gradu zagrebu , instruktor je u nas ukucao znanje o ZETu, ako vidiš bilo što plavo oko sebe , to plavo ima prednost , bilo da je tramvaj bilo da je autobus. to je sva mudrost vožnje u gradu zagrebu. osim toga, mi smo jako dobro znali prometne znakove, cijeli prvi mjesec petog razreda na tehničkom odgoju smo učili prometne znakove i to ne onako , već ozbiljan dio vremena su nas pilali po tim znakovima. na školskom igralištu su došli i iscrtali su ulicu , donijeli male znakove i semafore gdje smo prvo učili se kretati kao pješaci a kasnije tko je htio i imao bicikl mogao je polagati i za vozačku dozvolu za bicikl... nekako mi se čini da su prije više vremena polagali na ponašanje u prometu od vrtića pa na dalje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare