To je to što me zanima!

VIDEO Kaos na autocesti A1 kod Vukove Gorice: Kolona je 18 km!

Ni u smjeru Zagreba nije bajno. Vozi se usporeno u koloni u pokretu uz povremene zastoje između čvora Bosiljevo 2 i čvora Bosiljevo 1 i između čvora Zadar Istok i tunela Čelinka
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće od 54+500 km do PUO Vukova Gorica u smjeru Dubrovnika vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Iz PU karlovačke potvrdili su nam kako je do prometne došlo nakon što je vozač kamiona probio zaštitnu ogradu. 

- Prometna je bila oko 13:40. Vozač se kamionom zabio u zaštitnu ogradu, nastavio je voziti i kod odmorišta stao jer je vidio da mu curi nafta. Naftu su sanirali vatrogasci. Nastala je samo materijalna šteta - rekli su.

Zatvoren je ulazni krak na PUO Vukova Gorica u smjeru Dubrovnika. Kolona vozila je oko 18 km, objavio je HAK. Ni u smjeru Zagreba nije bajno. Vozi se usporeno u koloni u pokretu uz povremene zastoje između čvora Bosiljevo 2 i čvora Bosiljevo 1 i između čvora Zadar Istok i tunela Čelinka u smjeru Zagreba.

- Upravo smo na toj dionici pustili Hitnu koja je išla u smjeru nesreće. Ljudi ne znaju da se treba pomaknuti - javila nam čitateljica, koju je naljutio Mađar u Škodi koji nije čuo za pravilo micanja Hitnoj i kojem bi, kako kaže, trebalo pod hitno uzeti vozačku.

Pogledajte video: Lučko u smjeru Zagreba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pred naplatnom postajom Lučko u smjeru Zagreba kolona je 2 km, a pred naplatom Demerje kolona je oko 1km, objavio je HAK.

A3 Bregana - Lipovac

- povećana je gustoća prometa između čvora Zagreb istok i čvora Zagreb zapad u smjeru Bregane, moguća su povremena usporavanja i vožnja u koloni.

- kolona vozila na prilazu naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora iz smjera čvora Buzin duga je oko 1km.

Krčki most

- kolona vozila u pokretu u smjeru kopna je od Malinske, a u smjeru otoka duga je 4 km.

Istarski ipsilon

- na čvoru Matulji u smjeru Rijeke vozi se usporeno uz povremene zastoje u koloni dugoj oko 4 km.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Aglaonema 19.08.2024.

    Kad moram na naše more i sjetim se puta razmišljam da li da idem ili ne,jer ovo više nema veze sa zdravom pameti.Ove godine put do Istre 9.5 sati vožnje.

  • D.Vader_43 19.08.2024.

    poslo bi vas ja na hamburg hannover da vidite šta je gužva, svi koji se žale na zagreb karlovac

  • jedan ja 19.08.2024.

    Opet vozači šlepera pišu poruke, gledaju film ili spavaju...pa "mjere" cestu od preticajne trake do zaustavne...kad ga probudiš ako mu potrubiš onda dobiješ srednji prst

Komentiraj...
Vidi sve komentare