To je to što me zanima!

VIDEO Kaos na autocesti A1 kod Sv. Roka: 'Ogromna je kolona! Stojimo dva sata i ne mičemo'

HAK je objavio da je povećana gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera. Zbog vozila u kvaru u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba vozilo se jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h
Vidi originalni članak

Dva sata je kaos kod Svetog Roka. Stojimo i ne mičemo se, kolona je sad već 16 kilometara, rekao nam je čitatelj koji je snimio gužvu na autocesti A1. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HAK je objavio da je povećana gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera i da se zbog vozila u kvaru u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba vozilo jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h. Objavili su i da je kolona 8 kilometara te da su u međuvremenu uklonili vozilo koje je bilo u kvaru u tunelu. Prema Google Mapsu, kolona je veća od 15 kilometara.

Vjetar stvara probleme

Zbog vjetra je na Jadranskoj magistrali na dionici između Bakra i Karlobaga, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina). Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), stoji na HAK-u.

U SMJERU ZAGREBA VIDEO Ogromna kolona kod Bosiljeva: 'Vozimo se 12 na sat, po cijeloj autocesti su gužve'

Povećana je gustoća prometa i između čvorova Zagreb istok i Zagreb zapad u smjeru Bregane, vozi se u kolonama uz povremene zastoje.

Zbog radova zatvorene su ceste:

DC1 u Vrlici (do 30. rujna);

DC22 u Ulici Frana Supila u Križevcima (do 21. rujna);

DC36 Pokupsko-Letovanić između mjesta Hotnja i Orleković (do 12. prosinca);

DC44 u Buzetu (do 13. rujna);

DC51 Nova Gradiška-Požega u mjestu Rešetari (do 19. srpnja 2025.);

DC229 u mjestu Gornje Brezno (do 15. rujna);

DC543 kod Donje Zdenčine (do 7. svibnja 2025.);

ŽC3007 kod mosta Igrišće (urušavanje mosta). Obilazak je: Ulica Dugi Konec-Ulica Stubička Slatina-Mihanovićeva ulica-Gajeva ulica-Ulica Dugi Konec;

ŽC6162 u Gornjoj Podstrani.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ćelavo 26.08.2024.

    U njemačkoj je tako skoro redovno kad svi krenu na posao, jedino tamo nema naplatnih kućica, oni stoje badava, a kod nas se plaća stajanje u koloni

  • skembi 26.08.2024.

    Zašto je HAC zatvorio treću traku koja služi za spora vozila (tegljače i kampere) koja ne mogu preko 60kmh na uzbrdici? Nije bilo radova!

  • miro76 26.08.2024.

    sjedni,zašto stojiš ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare