To je to što me zanima!

VIDEO Kaos kod Zeline: Auti su plivali, udar groma zapalio kuću

Vatrogasci su cijelu noć proveli na terenu ispumpavajući vodu iz kuća, a udari gromova uzrokovali su nekoliko požara
Vidi originalni članak

Vatrogasci su zbog nevremena u srijedu imali pune ruke posla kod Zeline. Zbog obilnih kiša došlo je do poplava pa su cijelu noć proveli na terenu, a u četvrtak se voda povukla pa se situacija smirila.

Pogledajte video: Poplava kod Zeline

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadamo se da je ova noć gotova. Svim kolegama vatrogascima i ostalim žurnim službama koji su dali sve od sebe da napravimo najveći mogući posao u danom trenutku, želimo miran san. Onima koji moraju na posao, želimo da im prođe u što lakšem tonu. Neka nas sve malo i posreći pa se nevrijeme poput ovog ne ponovi - napisali su u objavi iz DVD-a Blaževdol.

Rekli su nam kako još ne znaju točan broj intervencija koje su odradili i sakupljaju informacije od ostalih operativnih centara, koji su izlazili na teren.

- Bilo je jedno desetak intervencija, izbilo je i više požara zbog udara gromova. U Gornjem Psarjevu je izbio veliki požar kad je grom udario u krovište. Tu nažalost nismo mogli puno napraviti, nastala je velika šteta - rekli su nam.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zlatna Vuga 28.06.2024.

    Opet je sve na vatrogascima. A drugi stoje ko kipovi i gledaju. Gdje je organizirana civilna zaštita, zašto se svi sposobni ne uključe? Već je postalo normalno da samo vatrogasci rade sve, puno toga može umjesto njih odraditi i vojska koja ništ ne radi, svaka čast izuzecima.

  • likalnik 27.06.2024.

    Je, i primene je fejst curele.

  • EmilCandor 27.06.2024.

    Hajdmo kontraši. Da vas čujem što ćete sad smisliti kontra vremenske prognoze i klimatskih nepogoda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare