To je to što me zanima!

VIDEO Jeziva snimka ubojice iz Londona: Bivši vojnik ispod plahte nosi nešto ogromno...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je rekla kako vjeruje da je Clifford bio poznat žrtvama, a navodno je bio bivši dečko jedne djevojke koju je ubio
Vidi originalni članak

Završila je velika potraga za Kyleom Cliffordom (26) nakon što su tri žene ubijene u napadu samostrelom u kući u Ashlyn Closeu. Žrtve su bile supruga i dvije kćeri BBC-jevog komentatora Johna Hunta. 

Policija je nakon gotovo cjelodnevne potrage objavila kako je pronašla osumnjičenog, a pronašli su ga na području Enfielda.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Njemu se pruža liječnička pomoć jer su mu utvrđene ozljede. Policija nije ispalila nijedan metak - priopćile su snage Hertfordshirea.

Prema zadnjim informacijama, žrtve su Carol Hunt (supruga BBC-jevog komentatora Johna Hunta) i dvije njihove kćeri (28 i 25). Ubojica (26) je bivši dečko jedne od kćeri.

Policija je rekla kako vjeruje da je Clifford bio poznat žrtvama. Inspektorica Justine Jenkins rekla je da se nitko drugi ne traži u vezi s istragom te zatražila da se poštuje privatnost obitelji žrtava. 

VELIKA POTRAGA ZA UBOJICOM Užas u Engleskoj. Ubojica bježi sa samostrelom. Žrtve su žena i dvije kćeri poznatog novinara

Clifford je napustio britansku vojsku 2022. nakon kratkog razdoblja službe. Kako piše Daily Mail, Clifford je bio bivši dečko Louise. Objavljena je i jeziva snimka koja ga navodno prikazuje kako se udaljava od obiteljske kuće dok nosi veliki predmet ispod bijele plahte. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je pretresla kuću u kojoj je Clifford živio te čuvala groblje koje se nalazi nekoliko minuta od kuće. U međuvremenu, vozilo hitne pomoći dojurilo je na groblje, a uočena su i dva helikoptera. 

IZGORJELA KUĆA VIDEO Strava u Sydneyu: Troje djece mrtvo, ubio ih je mladić?! Našli tijelo bebe od 10 mjeseci

Policija je pronašla njegov auto i pretraživala obližnji park. Građanima je rečeno da odmah nazovu policiju ako vide Clifforda, ali da mu ne prilaze, opisujući ga kao opasnog i potencijalno još uvijek naoružanog. Obližnje škole su preventivno zatvorene.

- Naše misli su s Johnom i njegovom obitelji u ovom nevjerojatno teškom trenutku i pružit ćemo mu svu podršku koju možemo - istaknuli iz BBC-a. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • barba1 11.07.2024.

    Lik ima poveznicu sa Balkanom gdje je naučio da je cura njegova svojina i da nemože ona njega napustit.

  • Borgard Verlag 11.07.2024.

    I ja nosim nesto veliko ispod plahte ,,,ali kuma opce nema straha

  • octopuss 11.07.2024.

    "Naše misli su s Johnom istaknuli iz BBC-a." Zato će njihov pop na sprovodu reći: We are gathered here today because your prayers didn`t work a shit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare