To je to što me zanima!

VIDEO Izraelska vojska objavila da su našli tijela 6 talaca u Gazi

Šest tijela pronađeno je u podzemnom tunelu u području Rafaha na jugu Pojasa Gaze i prebačeno u Izrael, objavila je izraelska vojska na Telegramu.
Vidi originalni članak

Tijela šest talaca izvučena su iz Pojasa Gaze, priopćila je rano u nedjelju izraelska vojska dodajući da su ubijeni neposredno prije nego što su izraelske snage došle do njih.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šest tijela pronađeno je u podzemnom tunelu u području Rafaha na jugu Pojasa Gaze i prebačeno u Izrael, objavila je izraelska vojska na Telegramu.

Svih šest osoba oteto je tijekom terorističkog napada Hamasa na južni Izrael 7. listopada prošle godine, priopćila je vojska.

PREVOZILI HRANU I GORIVO Izraelci napali konvoj pomoći za Gazu, ubili četiri Palestinca. Oni tvrde da su to bili napadači

Prema glasnogovorniku vojske, ubili su ih oni koji su ih zarobili malo prije nego što su njihova tijela pronađena.

Među žrtvama je i američko-izraelski talac Hersh Goldberg-Polin, rekao je američki predsjednik Joe Biden u izjavi.

Izraelsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je izjavu rođaka Goldberg-Polina, u kojoj su objavili smrt svog "voljenog sina i brata".

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Heil Shitler 01.09.2024.

    Ajme, pa navijači izraelskih zločinaca, imate li vi nešto u glavi?! Taj Rafah postoji još samo na zemljopisnoj karti, sami Izraelci su tamo mjesecima brutalno rušili i ravnali sve pred sobom, pa kaj se onda čude tim mrtvim taocima?! Rekli su da su MISLILI da se tamo skrivaju bataljuni Hamasa. A kad ono Hamasa nigdje, nula bodova, kao i u svim njihovim takvima akcijama. Poubijali su već više nego duplo više ljudi nego li tog Hamasa sve skupa uopće ima, i to masovno samo žene i djecu. A Hamasu ništa, svi živi i zdravi, lako moguće da nisu ubili apsolutno niti jednog!

  • Sileencer 01.09.2024.

    Podrška Izraelu!!!

  • Zagreb Rocks 01.09.2024.

    A kud ste sakrili ovu vijest?? Stavljajte to na naslovnicu ! ! 😡

Komentiraj...
Vidi sve komentare