To je to što me zanima!

VIDEO Iživljavao se na svom psu u Zagrebu: 'Nasrnuo je i na nas tri, što mu onda radi kod kuće?'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prišao nam je spomenuti čovjek i rukama krenuo nasrtati na psa, dizati ga rukama i bacati ga, na što smo mi rekle da ćemo zvati policiju, a onda je nasrnuo i na nas, ispričala nam je čitateljica
Vidi originalni članak

Za sada nepoznati muškarac iživljavao se na psu i tri mlađe žene na tramvajskoj stanici Žitnjak u nedjelju popodne. Naime, kako nam je ispričala napadnuta čitateljica, pas je došetao do njih dok su čekale tramvaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Došle smo na stanicu dvije frendice i ja i došao je pesek do nas. Bio je s nama neko vrijeme i nije se htio maknuti, nije nam smetalo, bio je baš umiljat. U nekom trenutku čovjek s uzicom oko prsa je krenuo zvati psa da dođe k njemu, koji to nije htio napraviti.

Prišao nam je spomenuti čovjek i rukama krenuo nasrtati na psa, dizati ga rukama i bacati ga, na što smo mi rekle da ćemo zvati policiju, a onda je nasrnuo i na nas.

Ja sam se uspjela maknuti i sve snimiti, pa se čak se vidi na snimci, da je napadnute prijateljice pas nekako imao potrebu obraniti. Nazvale smo policiju, kad su došli, on je već otišao - ispričala nam je čitateljica koja se pita što vlasnik radi psu kod kuće.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam kako su upoznati s događajem.

- Utvrđujemo okolnosti, do dolaska policije muškarac se udaljio s mjesta događaja - rekli su nam iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • KAJ DA 14.10.2024.

    Vraćaj to uBosnu ..

  • Prekobicnjak 14.10.2024.

    Skoro svi vlasnici pasa su takvi.

  • Prekobicnjak 14.10.2024.

    Neki se čudom čude ko pura d. To je dio dresure pasa. Svaki pas koji je poslušan i izvršava naredbe gospodara prošao je i goru takvu torturu. Mrzim vlasnike pasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare