To je to što me zanima!

VIDEO Instruktor vožnje objavio šokantnu snimku prijetnje u Zagrebu: 'Odvalit ću ti šamar'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagrebački instruktor vožnje podijelio je snimku na kojem se vidi kako čovjek prilazi autu i izgovara uvrede i prijetnje: ' Kad ti zviznem šamarčinu majmune jedan '. Prijetnje je prijavio policiji
Vidi originalni članak

Ovakve prijetnje i napadi su postala naša svakodnevica. Video je snimljen u srijedu na poligonu u Zagrebu kad je jedan od učenika učio uparkirati auto. Čovjek je prvo lupio po autu, a onda je krenuo s uvredama i prijetnjama, kazao je zagrebački instruktor vožnje koji nam je poslao šokantnu snimku. Instruktor je prijetnje, kako kaže, prijavio policiji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Momak!!! Kad ti jednu odvalim, Enes će ti morat platiti sahranu - prijetio je instruktoru čovjek sa snimke. Kako kaže, isti čovjek se također koristi poligonom. 

Instruktor dodaje da oni u ovakvim situacijama moraju ostati pribrani te da ne smiju napustiti vozilo, u suprotnom mogu izgubiti licencu za rad. Čovjek sa snimke se u jednom trenutku nagnuo kroz prozor te je počeo žustrije vikati i vrijeđati instruktora vožnje. 

- Ja ti majmune govorim jer mali ne gleda u nas koji idemo iza. Kad ti zviznem šamarčinu majmune jedan - vikao je čovjek sa snimke. 

Instruktor napominje da su ovakve situacije izrazito stresne za njih, ali i za najčešće mlade učenike vožnje te njihove roditelje. 

- Svima nam tom bude jako stresno, a ja nastojim ostati potpuno pribran. Učenici budu jako potreseni. Kad dođu doma roditeljima ispričaju što se dogodilo, pa onda i oni budu uznemireni pa me zovu i ja ih nastojim smiriti - zaključuje instruktor. 

Idi na 24sata