To je to što me zanima!

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio
Vidi originalni članak

Užasno je izgledalo, auto je cijeli bio smrskan. Odletio je pod kombajn, a vatrogasci su morali izrezati cijeli auto da izvade čovjeka, rekao nam je čitatelj o stravičnoj nesreći kod Osijeka u srijedu navečer u naselju Klisa.

STRAVA FOTOGRAFIJE UŽASA Ovdje se mladi vozač zabio u kombajn. Bori se za život u KBC Osijek

Čitatelji su nam rekli kako je cesta bila zatvorena te da je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografijama i snimkama koje smo dobili vidi se uništeni automobil, vozilo Hitne, policije i vatrogasci. Blizu je i kombajn. Osječka policija objavila je da je 24-godišnji vozač automobila prevezen u bolnicu s ozljedama opasnim po život.

Policija o nesreći: Kombajn je skretao...

Na cesti Osijek - Klisa jučer u 19,45 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede opasne po život. Dvadesetčetverogodišnji vozač osobnog automobila kretao se cestom Osijek-Klisa, koji nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila gustoći prometa i smanjenoj vidljivosti, te je vozilom udario u kombajn kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji se neposredno prije prometne nesreće zaustavio na kolniku u namjeri skretanja ulijevo na poljski put. Očevidom je utvrđeno da je radni stroj bio propisno označen, a zbog oštećenja vitalnih dijelova u prometnoj nesreći oba vozila su isključena iz prometa. Vozač osobnog automobila prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje je zadržan na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda opasnih po život. Zbog obavljanja očevida prometne nesreće od 20,05 do 23,05 sati Državna cesta broj 2 od skretanja za Tenju do skretanja za Veru bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim cestovnim pravcima.  

Idi na 24sata

Komentari 35

  • tupadjija 17.10.2024.

    same gas!

  • Gejmer8000 17.10.2024.

    U slučaju da ti stvarno izleti pred tebe.Sa 50 stigneš malo prikočiti pa se samo razbiješ, sa 80-90 ne stigneš ništa pa se zgužvaš.

  • SiLaa 17.10.2024.

    Ti kombajni su stvarno velika opasnost na cesti a pogotovo u večernjim satima slabe rasvjete ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare