To je to što me zanima!

VIDEO Holivudska akcija: Rusi ušli u zgradu i okružili devet Ukrajinaca. 'Pošaljite artiljeriju'

Devetorica Ukrajinaca pokušala su pomoći suborcima kako bi se spasili iz mjesta na Kursku. Zatim su ih okružili ruski snajperisti...
Vidi originalni članak

Nemili rat Ukrajine i Rusije bijesni više od dvije i pol godine. Uništeni gradovi i sela, tisuće stradalih i iseljenih, s obje strane, samo su dio crne statistike. 

Ipak, ima i onih koji čudim ili više znanjem uspiju izbjeći smrt. Tome svjedoči snimka s društvenih mreža o akciji ukrajinskih vojnika zbog evakuacije suboraca okruženih ruskim snajperistima na Kursku.

IZNENADNI DOLAZAK Američki ministar obrane Austin iznenada stigao u Kijev: Izbori u SAD-u će odlučiti budućnost rata

O svemu je izvijestio ukrajinski Telegram kanal DeepStane koji je ovaj čin prozvao herojstvom dostojnim filma. Riječ je o devet članova 36. mornaričke brigade koji su htjeli pomoći evakuaciji suboraca u naselju Ljubimovka. Zatim su ih okružili Rusi, prenosi Newsweek.

- Ukrajinci su se odbili predati pa su Rusi upali u zgradu. Ukrajinci su uputili poziv zapovjedništvu, zatražili su da artiljerija gađa zgradu u kojoj se nalaze. Zgrada je zasuta granatama, ali svih devet Ukrajinaca spasilo se, a u napadu je poginula gomila Rusa - navode.

-Dok Hollywood, redatelji i scenaristi smišljaju idući zaplet kojim bi impresionirali publiku, obrambene snage Ukrajine sve to demonstriraju u stvarnom životu na bojnom polju - napisali su Ukrajinci.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • noobcamper 22.10.2024.

    Čekaj, ovi svi prezivjeli a poginula gomila rusa? hahahaahhaahhahahahahhhhahahahaha

  • koronko8val 22.10.2024.

    Siven sigal i čak noris su male bebe za ove ukrajince

  • Otrovni Jezik 22.10.2024.

    Mirko i Slavko su u odnosu na Ukrajinca isto kao kojot i ptica trkačica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare