To je to što me zanima!

VIDEO Hitnjaci prosvjeduju zbog uhićenog kolege koji je pregazio troje maloljetnika: Zašto lisice?

Brojni kolege stigli su s transparentima podrške i zastavama ispred Remetinca kako bi podržali uhićenog kolegu M.M. (62)
Vidi originalni članak

Točno u podne djelatnici Hitne započeli su pred Remetincem prosvjed podrške uhićenom kolegi M.M. (62). On je vozilom Hitne udario troje maloljetnika na zagrebačkom jezeru Bundek. Vozač se nalazi u pritvoru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni kolege stigli su s transparentima podrške i zastavama. 

- Kolege hitnjaci, znamo da bi svi bili s nama danas u 12 sati ispred Remetinca i dali podršku, ali netko mora i raditi. Pozivamo sve vas koji radite da podržite prosvjed i date podršku kolegi tako da u 12 sati upalite sirene na 30 sekundi za 30 dana zatvora - napisali su na Facebook stranici Hitne uživo 194.   

- Kao vozač Hitne pomoći Mario je 27 godina služio našim sugrađanima i spasio mnoge živote. Kad se nesreća dogodila prvo je pomogao ozlijeđenima a onda se pitao što će biti s njim. Nije bilo alkoholiziran nije bježao s mjesta nesreće. Zar ne postoji niti jedan drugi način da se ne ponovi djelo osim zatvora?Zar nije mogla biti oduzeta vozačka dozvola? Zar je zaslužio da ga od kuće odvedu u lisicama? - izjavila je predstavnica Hitne uživo 194, prenosi Index.

Prosvjedu kolegi pridružili su se i drugi djelatnici Hitne iz cijele zemlje. U  Zadru su u 12 sati upalili sirene na 30 sekundi za 30 dana zatvora.

Istu stvar su napravili i karlovački medicinari.

Za razliku od Zadra i Karlovca, kolege iz Osijeka u 12 sati nisu upalile svoje sirene.

I kolege iz Bjelovara upalile su sirene za uhićenog kolegu.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • atatat1 29.06.2023.

    hvala vam vozaci hitne, mog tatu ste jednom spasili. da niste tako vozili ne bi pstao ziv. ja Vas cijenim od srca. kad Vas vidim na cesti od onda Vas Blagoslovim. 😇❤️

  • gojko ercegovac 29.06.2023.

    Macani!!! Ja sam bio na natjecaju za hitnu prije 15 god. Svi ste primljeni preko veze u ono vrijeme preko bandidosa.pola ih je doslo iz ercegovine.ja sam za tri mjeseca dobio rijesenje da sam u meduvrevenu dobio posao. Ne placite vi podobni…

  • Gibbs55 29.06.2023.

    Za ovu situaciju je krivo Ministarstvo (ne)zdravstva jer nema godišnje sistematske preglede za vozače "hitne" pomoći. Kada policija radi radnju sprovođenja osobe, onda je sprovođenik obavezno vezan s lisicama. Što vozači "hitne" pomoći nemaju svoj sindikat? Tko plaća ovaj "spontani" prosvjed s obzirom da je organiziran od strane nekakve tamo "udruge"? A što se tiče prolaženja "hitne" kroz crveno mislim da može proći samo ako je pod rotirkom i ima upaljene zvučne signale, a na način koji ne dovodi nikoga u životnu opasnost (tko sudjeluje u prometu) tijekom odvijanja ove opasne radnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare