To je to što me zanima!

VIDEO HDZ-ovci u kopačkama: Jandrokovića nije htio gol, a Kalmeta promašio čisti zicer

HDZ-ovci su povodom obljetnice osnutka skinuli odjela, obukli kopačke i odigrali nogometnu utakmicu s veteranima Vatrenih
Vidi originalni članak

Na igralištu zagrebačkog NK Jaruna HDZ-ovci su u utorak popodne odigrali tradicionalnu nogometnu utakmicu povodom 35. obljetnice osnutka stranke. Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, te dva ministra Šime Erlić i Tonči Glavina predvodili su, između ostalog, ekipu HDZ-a protiv ekipe veterana Vatrenih.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rezultat nitko nije brojao, a nije bio ni važan, ostalo je zapaženo kako je s 11 metara gol pogodio suradnik Karla Resslera u Europskom parlamentu Matej Brečić, dok je njegov zadarski stranački kolega Božidar Kalmeta promašio prazan gol i čistu šansu za pogodak. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KOMENTIRAO I JENKAČA Plenković: Nije greška voditi sina na utakmicu i ja sam vodio svog u Katar. I mi imamo život

Iako je pod povećalom javnosti jer je na utakmicu reprezentacije u Berlin, na koju je putovao Vladinim zrakoplovom, poveo mlađeg sina, predsjednik Sabora Gordan Jandroković stvorio je nekoliko prilika pred golom protivničke momčadi, no gol ga nije htio.

Sve to odigralo se pod budnim okom stranačkih veterana Vladimira Šeksa, koji je uz bočicu vode sjedio u prvim redovima uz teren, i predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman MariJa Kapulice. 

Osim njih, na tribinama su sjedili predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, ministri Branko Bačić, Tomo Medved, Marija Vučković, te Gordan Grlić Radman.

REAKCIJA VRHA STRANKE HDZ reagirao nakon što se njihov gradonačelnik potukao s vojnikom: 'Osuđujemo nasilje'

- Rekao je predsjednik Sabora da će on igrati, ja ću gledati - prokomentirao je danas ranije Plenković. 

Tradicionalna je ovo utakmica koji se odigrava na mjestu gdje je HDZ i osnovan, a jedan od HDZ-ovaca je na kraju utakmice komentirao: 'hajde hvala Bogu svi smo živi, nitko nije ozlijeđen'.  

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kajgotzg 19.06.2024.

    a kaj sova tam dela...

  • problematik 19.06.2024.

    Da li je drug S O V A bio delegat utakmice cirkusanata?????

  • Banananas 19.06.2024.

    Sudac opet krade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare