To je to što me zanima!

VIDEO Gori nuklearna elektrana Zaporožje: Suklja veliki crni dim

Lokalni dužnosnik izjavio je da postoje neslužbene informacije da su ruske snage zapalile velik broj automobilskih guma u rashladnim tornjevima
Vidi originalni članak

U nuklearnoj elektrani Zaporožje u Ukrajini vidi s vatra ali i veliki dim. Guverner regije Zaporožje Evgeniy Balitsky izjavio je u svom telegram kanalu da je požar u postrojenju sustava za hlađenje Nuklearne elektrane Zaporožje izbio zbog granatiranja grada Energodara od strane ukrajinskih oružanih snaga.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Trenutno je svih 6 blokova elektrane u hladnom zastoju, nema opasnosti od eksplozije pare ili drugih posljedica. Radijacijska pozadina oko nuklearne elektrane i grada Energodara je normalna - napisao je Balitsky.

UŽIVO Masovni napad na Kursk: Rusi prijete 'oštrim odgovorom'

Ukrajinski predsjednik Zelenski rekao je u nedjelju da su ruske snage zapalile vatru u prostorijama okupirane nuklearne elektrane i da se to vidi s teritorija koji je pod kontrolom Ukrajine. 

Lokalni dužnosnik izjavio je da postoje neslužbene informacije da su ruske snage zapalile velik broj automobilskih guma u rashladnim tornjevima. Pozvao je građane da ostanu mirni.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DENDEERI 12.08.2024.

    Gamad ukrajinska  černobil je  izrežirala zbog pijanstva i što ne dobiju povišicu a sad i druge nuklearke su na redu,,židovi  a to je ovaj mali zeleni ukrajinski gad  i izraelac Natanjuhu jebu cijeli zapad koji  nudi svoje guze što je bilo vidljivo na OI 2024. gdje muškarac boksa sa ženama

  • vasko 12.08.2024.

    Ukrajinci će rasturiti elektranu da Rusi ostanu bez struje

  • Bummser30 12.08.2024.

    Barbari Rusko Ukrajinski .

Komentiraj...
Vidi sve komentare