To je to što me zanima!

VIDEO Drama u EU parlamentu, čovjek urlao i napao Orbana: 'Za koliko ste prodali zemlju?!‘

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za koliko ste prodali ovu zemlju? Za koliko ste prodali ovu zemlju, gospodine premijeru? Prodao se Putinu, prodao se Xi Jinpingu!, vikao je aktivist Márton Gyekiczki
Vidi originalni članak

Mladi oporbeni aktivist iz Mađarske napao je mađarskog premijera Viktora Orbana tijekom konferencije za medije u Strasbourgu. Osiguranje je brzo reagiralo i spriječilo fizički sukob.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Za koliko ste prodali ovu zemlju? Za koliko ste prodali ovu zemlju, gospodine premijeru? Prodao se Putinu, prodao se Xi Jinpingu! - vikao je aktivist Márton Gyekiczki.

Orban je nakon svega pokušao umiriti situaciju, dok su članovi njegovog osiguranja obuzdavali agresivnog muškarca.

- Možda bi ovdje trebalo kratko objasniti mađarsku političku kulturu. Mađarski je direktan jezik, obilježava ga prilično gruba komunikacija - rekao je Orban.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Hrvatska na strani pravde 09.10.2024.

    Orban misli na svoj narod koji mu je kod zločinca Putina osigurao jeftino gorivo i plin. A ne ko naša vonderlajn pudlica plenki, koji nas je uvalio u debelu inflaciju na račun EU fondova, koji obični građani i penzioneri nemaju ništa od toga. U kapitalizmu samo korporacije, tajkuni i tajkunčići, stranački uhljebi i jaki obrtnici profitiraju, svi ostali, a to je velika većina građana, jedva preživljavaju iz mjeseca u mjesec.

  • Bero ninja 09.10.2024.

    Uguz pravi

  • super-hrvat 09.10.2024.

    Dosta mu je Putinova uguZZa. Barem ga mi razumijemo. 🇨🇳🇷🇺

Komentiraj...
Vidi sve komentare