To je to što me zanima!

VIDEO Drama u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu: 'Policajci su razbili prozor i izvukli vozača'

Čitatelj 24sata svjedočio je drami u centru Zagreba. Vozač automobila je udario policajca pa se dao u bijeg. Kad mu je policija prepriječila put, udario je u zgradu...
Vidi originalni članak

Čuli smo udarac automobila. Odmah smo izašli van na balkon i vidjeli crni automobil kako je udario u zgradu. Nismo na prvu ni znali što se točno zbiva, ali onda su počeli policajci trčati prema automobilu, ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio pravoj drami koja se u subotu u popodnevim satima odvijala u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vozač auta se očito bio zaključao u automobilu jer policajci nisu mogli do njega. Onda su razbili prozor i izvukli ga van. Sve je u nekoliko trenutaka bilo gotovo, a kombiji s policijom su samo pristizali. Kasnije smo pročitali kako je udario policajca i dao se u bijeg. Poslije je došla i hitna. Ne znamo je li zbog policajca ili vozača koji je udario u zgradu - dodao je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Redakciji 24sata javila se i čitateljica koja je svjedočila samom udaru u policajca.

- Okrenula sam se i vidjela da je policajac leži na podu. Pištolj mu je prilikom udarca odletio na drugu stranu ulice. Vjerojatno se natukao, ali nije se činilo kao da je teško ozlijeđen. Nakon nekoliko sekundi došao je oštećeni kombi interventne policije, ukrcali su ozlijeđenog policajca i otišli dalje - ispričala je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Covid-20 12.10.2024.

    plaće kao curica, a bio si do tad bahat i hrabar

  • urnebes 12.10.2024.

    nadam se, s pravom i zaslužio je.

  • Dalmatinka😇 12.10.2024.

    Slomit im svaku kost, i dati ovlasti policajcima da odmah bez razmišljanja upotrebe vatreno oružje. Ne briši komentare. Admine, imaš po portalu jako gnusnih komentara pa ih briši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare