To je to što me zanima!

VIDEO Čudovište stiže na obalu Floride: Objavili snimku aviona koji leti kroz ogromni uragan

Oluja se kreće prema gradskom području zaljeva Tampa, domu za više od tri milijuna ljudi, premda prognostičari kažu da bi putanja mogla varirati prije nego što oluja stigne do kopna u srijedu kasno navečer ili u četvrtak rano ujutro
Vidi originalni članak

Stanovnicima Floride u srijedu je posljednji dan da se evakuiraju ili predaju pred uraganom Miltonom kategorije 5, potencijalno jednim od najrazornijih koji je ikada pogodio obalu Floride.

Putanju uragana pokušavaju pratiti znanstvenici iz Nacionalne agencije za ocean i atmosferu. Oni su objavili snimku pogleda iz unutrašnjosti aviona koji leti kroz uragan Milton.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Avion je letio kroz vjetrove brzine i do 280 km/h. Predmeti su u avionu počeli padati po podu, sve se treslo, a hrabri članovi posade trudili su se očitati podatke s uređaja.

POZVALI NA EVAKUACIJU FOTO: Pogledajte kako se na Floridi spremaju za dolazak najjače oluje u povijesti

Oluja se kreće prema gradskom području zaljeva Tampa, domu za više od tri milijuna ljudi, premda prognostičari kažu da bi putanja mogla varirati prije nego što oluja stigne do kopna u srijedu kasno navečer ili u četvrtak rano ujutro.

Oluja se kreće od zapada prema istoku kroz Meksički zaljev i vjerojatno će donijeti smrtonosni olujni val od tri metra ili više na većem dijelu floridske obale Meksičkog zaljeva. 

Dužnosnici, od američkog predsjednika Joea Bidena do gradonačelnice Tampe Jane Castor, upozorili su ljude u zonama evakuacije da se sklone jer u protivnom riskiraju smrt.

POGLEADAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • superman1978 09.10.2024.

    bas ih briga. oni znaju da niti jedan avion jos nije poletio i da je ostao za stalno u zraku

  • Charlie22 09.10.2024.

    Dakle, dovoljno je reći "Amerikanci", pretjerivanje u svemu........

  • fkuruz 09.10.2024.

    Je da su vjetrovi mininalni u oku uragana, ali nekako treba uci i izaci iz njega..tako da svaka cast na hrabrosti🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare