To je to što me zanima!

VIDEO Čitatelj 24sata u Austriji: 'Mislili smo susnježica, kad ono krpe! Nemamo ni zimske gume'

Snijeg je zatekao Njemačku i Austriji. Iako se očekivalo hladnije vrijeme nitko nije bio spreman na prave zimske uvjete
Vidi originalni članak

Nagla promjena vremena zabijelila je Austriju.

Pogledajte video: Čitatelj 24sata u Austriji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Očekivali smo susnježicu, kad ono...'

- Prognoze su predviđale da će pasti, ali s obzirom koje je doba godine očekivali smo samo susnježicu. Međutim gust je napadao i zadržao se, temperature su pale do -5. Sada je već malo bolje počeo se topiti, ali svi su tu došli na ljetovanje i nisu bili spremni na ovako zahlađenje. Najveća je panika nastala jer smo s ljetnim gumama pa rizično voziti. Trudimo se ni ne izlaziti van. Pričao sam s ljudima koji su odavde nitko ne pamti da je snijeg pao ovako rano i još da ga je palo tako puno - kaže nam čitatelj koji radi u Nassfeldu.

Kaos i u Njemačkoj

- Malo je reći da nas je snijeg iznenadio . Ja i cura smo taman išli do grada po namirnice i bio je kaos kada smo krenuli niz brdo sa ljetnim gumama. Razgovarali smo s jednom starijom gospođom rekla je da nikad ovako nije bilo u rujnu, ali i da godina nikad toplija nije bila u ljeto. Danas je i festival kada krave spuštaju sa planina za zimovanje tako da je  sa kamionima što ih prevoze isto nastao kaos - rekao nam je čitatelj iz  Balderschwanga u Bavariji.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dorat 14.09.2024.

    Krpe za auto ili kuhinjske

  • Prekobicnjak 14.09.2024.

    Uvijek su iznenađeni oni dibidusi koji ne čitaju vijesti, ne prate prognozu, idu na put a da ne pogledaju stanje na cestama a imaju mobitel za 1000 € i flet razgovore i internet. Samo vise i naslikavaju se faceboku i istagramu.

  • svirač,gnjurcem 14.09.2024.

    Globalno zahladnjenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare