To je to što me zanima!

VIDEO Brdo se strovalilo na nas! Uspio sam reći 'svi van!' Umrla je rođakova trudna žena Ajla...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samo sam čuo buku vode i kamenja. Kuća se počela tresti. Uspio sam reći svojima: 'Ustanite, izlazite, ovo nije normalno!', ispričao je Nermin iz sela Zlate koje je razorila strašna bujica
Vidi originalni članak

Bosnu i Hercegovinu u petak su pogodile katastrofalne poplave. Poginulo je najmanje 19 ljudi, od toga 15 na području Jablanice.

- Samo sam čuo buku vode i kamenja. Kuća se počela tresti. Uspio sam reći svojima: 'Ustanite, izlazite, ovo nije normalno!' Čuli smo druge da zovu upomoć, prebacili smo četvero kod nas - ispričao je Nermin iz sela Zlate koje je bujica razorila.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je manje nade

Nažalost, sve je manje nade da su oni koji su na popisu nestalih živi pa sada spasioci traže tijela.  Među poginulima je i trudnica Ajla (29), koja je iza sebe ostavila supruga i kćer.

- To mi je rođakova supruga, Ajla. Brdo je poletjelo prema nama. Sve je krenulo dolje. Tuga i žalost - dodao je Nermin kojeg su snimili u razrušenom selu.

OPUSTOŠENA BIH Fotografije užasa u BiH: Dječje bilježnice, uništeni automobili... Bujica razorila cijelo selo Zlate

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na terenu su volonteri, građani... Svi pomažu.

- Jučer smo čistili školu, danas smo ovdje u naselju. Pokušavamo pomoći, gradimo... Što god se može. Tu ćemo biti koliko će trebati. Stanje je kaotično - rekao je čovjek iz organizacije pomozi.ba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jabuka44 07.10.2024.

    Sta je buda vode?

Komentiraj...
Vidi sve komentare