To je to što me zanima!

VIDEO Bosanac živi s dvije žene. Supruzi doveo Ukrajinku doma: Paze se kao sestre, dijele krevet

Otac je Elmedina istjerao iz kuće jer ne želi da s dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na kredit gdje živi sa ženama i troje djece
Vidi originalni članak

Elmedin Karić (32) iz Busovače u BiH živi u braku s dvije žene. Ističe da je oduvijek maštao da ima dvije supruge, piše Dnevni avaz. U mirnom gradiću njihova ljubavna priča privlači pažnju zajednice i izaziva različite komentare.

NIJE MU BIO ODOBREN GODIŠNJI Hrvatski menadžer dobio otkaz u banci jer je na skijanju otvorio bolovanje. Pratio ga je detektiv

S prvom Fatimom (28) ima tri sina, a prije dvije godine doveo je i Ukrajinku Janu (44). Nju je upoznao u Njemačkoj dok je bio na privremenom radu. Rodila se ljubav ali i želja, kako kaže, da živi istovremeno s Janom i Fatimom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Otac je Elmedina istjerao iz kuće jer ne želi da s dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na kredit gdje živi sa ženama i troje djece. Nedavno se vratio iz Ukrajine gdje je vodio Janu jer joj je majka umrla. Dvije žene dobro surađuju, međusobno si pomažu, piše Dnevni avaz. 

Elmedin je izjavio da se Jana i Fatima paze kao dvije sestre. Izjavile su da im ne smeta što dijele muža. S Fatimom je 10 godina u braku. 

- Raspored spavanja... S jednom ženom spavam ovdje, dok je druga s djecom tamo. Iduću noć ide druga žena meni, a ova prva ide djeci. Nema veze što im nije mater, oni se vole svi, djeca poštuju i ovu što im nije prava majka. Rekao sam i ovom starijem sinu, što ide u školu, da mora poštovati Janu, mi ćemo svi zajedno živjeti. Poštujemo se, dogovorili smo se tako - rekao je Elmedin.

 

Idi na 24sata

Komentari 220

  • MoreMore 01.11.2023.

    Normalno da dijele krevet kad nemaju drugi, Boze sacuvaj

  • Marko F 01.11.2023.

    A jadna djeca s takvom budalom od oca.Užas.

  • psilajuu 01.11.2023.

    Žalosno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare