To je to što me zanima!

VIDEO 3D animacija pokazuje koliko je Trump bio blizu smrti

Osiguranje na skupu republikanskog predsjedničkog kandidata u Pennsylvaniji pod lupom je nakon što je Trump upucan u desno uho dok se okupljenima obraćao za govornicom na skupu
Vidi originalni članak

Na TikToku se pojavila nova 3D animacija koja prikazuje putanju metka koji je gotovo ubio bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa na republikanskoj konvenciji u Pennsylvaniji proteklog vikenda. Napadač je pucao na Trumpa sa zgrade udaljene 140 metara.

Animaciju je objavio profil Point Consciousness, a jasno se vidi koliko je Trump bio blizu smrti. Prvi metak mu je okrznuo uho, a drugi je bio opasno blizu da ga pogodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

@pointconsciousness A head turn away from chaos #trumpassassination #trump #3dvisualization ♬ original sound - Point Consciousness

Trump se u javnosti pojavio dva dana kasnije na republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Milwaukeeju s povezom na uhu i izazvao delirij u publici, a njegovi pristaše sada su počeli njemu u čast nositi poveze na ušima.

Osiguranje na skupu republikanskog predsjedničkog kandidata u Pennsylvaniji pod lupom je nakon što je Trump upucan u desno uho dok se okupljenima obraćao za govornicom na skupu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miške 19.07.2024.

    glupost, kakva namještaljka, kao i sa Kennedyjem

  • PERO_11 19.07.2024.

    A zašto nisu pokazali gdje je završila putanja metka!!! Morala je završiti u nečemu ili nekomu.

  • Gibbs55 19.07.2024.

    Da su ga htjeli mrtvoga bio bi mrtav. Ništa nije slučajno na ovome svijetu. Antentator bi ga gađao s 1000 metara i to sa velikim pancirnim zrnom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare