To je to što me zanima!

Tipu kod Rijeke su našli pet kila kokaina u gepeku! Uhićeni ima državljanstvo Srbije i BiH!

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je osumnjičeni 49-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Policijska uprava primorsko-goranska pohvalila se na svojim stranicama velikim 'ulovom'.  Kod 49-godišnjeg muškarca otkrilo su više od pet kilograma kokaina!

- Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Rijeke, proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim državljaninom Srbije i Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama - pišu iz PU primorsko-goranska:

Odmah nastavljaju:

ODVOJENI SLUČAJEVI U Zagrebu je pao dvojac: Imali su 181 gram kokaina i oružje

- Osumnjičeni je zaustavljen jučer, 23. kolovoza na području Čavli, a sumnju da u osobnom vozilu neovlašteno posjeduje drogu, potvrdio je i policijski pas za detekciju droga. Pretragom osobnog vozila provedenom po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci, u prtljažnom prostoru je pronađeno i oduzeto pet paketa s ukupno 5.525 grama kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je osumnjičeni 49-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

NEVJEROJATAN SLUČAJ Uhitili australskog olimpijca u Parizu. Kupio kokain od klinca!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pravi kurs 24.08.2024.

    To je poduzetnik! Hrvatska vlada voli poduzetnike!

  • PEPPICA56 24.08.2024.

    DROGA NIJE RJEŠENJE

  • terijer 24.08.2024.

    Ima dilera ko muha, jednog makneš dođe pet drugih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare