To je to što me zanima!

Veliki povratak Zlatka Sudca, tvrdio je da lebdi u zraku: 'Svijetlio sam kao žarulja...'

On već godinama nije u javnosti nakon što ga je vrhuška Katoličke crkve odlučila prije petnaestak godina maknuti iz javnog života
Vidi originalni članak

Velečasni Zlatko Sudac imenovan je duhovnim pomoćnikom u župi u Krku, no kako doznaje Telegram, to nije velika novost jer mu je ta dužnost povjerena još prije godinu dana. Nije poznato zašto je o tome tek sad obaviještena javnost te što podrazumijeva njegova nova dužnost te znači li ona prekid medijske izolacije ovog svećenika..

On već godinama nije u javnosti nakon što ga je vrhuška Katoličke crkve odlučila prije petnaestak godina maknuti iz javnog života. Tvrdio je da je Crkva to navodno učinila zbog njegovih iskričavih stavova i istupa, no konkretni razlozi razlaza Crkve i njega nikada nisu do kraja razjašnjeni.

OPUŠTA SE U KAVANI Sudac u ofsajdu: Kad ne drži obnove, Zlatko ode u kavanu

Potom se pisalo da se on bavi uređenjem interijera, prodaje svoje slike te sporadično održava duhovne obnove u hotelima, a u periodu spomenutog “raskola” okušao se u biznisu i pokrenuo tvrtku Joshua d.o.o. No, tvrtka je iz sudskog registra brisana je 2018. godine.

Tu priči nije kraj jer je pokušao i otvoriti portal  www.velecasnisudac.com hotline preko kojeg je posjetiteljima naplaćivao svoje duhovne poruke snimljene na govornom automatu. Ni to se nije pokazalo uspješno.

TKO JE TKO? Burnać je ukrao stil Zlatka Suca: 'Ne furam imidž Isusa'

U rimskoj klinici Gemelli su mu liječnici pokušavali utvrditi podrijetlo križa na njegovu čelu i zapešću. Suvremena medicina nije mogla objasniti njegove stigme. Nije poznato jesu li pomislili da su rane možda posljedica ljudskog djelovanja, a ne neke božanske intervencije.

Često je u propovijedima podržavao generala Antu Gotovinu, protivio se prodaji hrvatske imovine strancima, ulasku Hrvatske u EU, a nekoliko puta se zalagao i da pjevač Marko Perković Thompson slobodno održi koncert u Puli, prenosi Telegram.

MODNI SUD Sudac je pravi trendseter: Na natikače isfurao bijele čarape

U knjizi novinarke Dunje Ujević “Zlatko Sudac – razgovori” iskreno je progovorio o svom životu, a tvrdio je i kako je lebdio.

- Svijetlio sam kao žarulja. Počelo me dizati u zrak - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Splitski cvit 10.07.2024.

    Što rade socijalne i zdravstvenve službe? Zašto ovom čovjeku nitko ne propiše terapijju?

  • stari mudrac 10.07.2024.

    Pa naravno da može biti predsjednik države. Bar može pokušati, ko i tomica merčep.

  • bcelija 10.07.2024.

    Kad će prevaranta proglasiti blaženim? Možda kad mu se nova stigma pojavi na dugom nosu Pinokiovom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare