To je to što me zanima!

Novinarka HRT-a u Dnevniku rekla da je umro SDP-ov Joško Klisović. On se javio: 'Živ sam!'

Drage prijateljice i prijatelji, kolegice i kolege, svi koji ste pratili HRT Dnevnik, zbog mnogobrojnih upita obavještavam vas da sam živ, zdrav i što je najvažnije motiviran, demantirao je Klisović Munižabu...
Vidi originalni članak

Dnevnik HTV-a u četvrtak pamtit će se po velikom gafu novinarke Tatjane Munižabe. Javljala se Munižaba s Iblerova trga, govorila je unutarstranačkim izborima u SDP-u, a onda je došlo do pogreške...

- Politička previranja u stranci su u dosadašnjem dijelu kampanju izostali. Razlog za to je vjerojatno i prerana i iznenadna smrt Joška Klisovića - kazala je Munižaba, koja je očito 'pomiješala' živog i zdravog Klisovića s nedavno preminulim Predragom Fredom Matićem.

OPROŠTAJ OD MATIĆA VIDEO Milanović o Matiću: Fred je bio drugarčina; Peđa Grbin: Bit će Hrvatska kakvu si sanjao

Odmah se javio Klisović, predsjednik Gradske skupštine Zagreba. Da se ne bi njegovi prijatelji slučajno zabrinuli...

- Drage prijateljice i prijatelji, kolegice i kolege, svi koji ste pratili HRT Dnevnik, zbog mnogobrojnih upita obavještavam vas da sam živ, zdrav i što je najvažnije motiviran i spreman za političku borbu za interese građana.  Štoviše, obavještavam vas da sam danas predao kandidaturu za člana predsjedništva SDP-a!  Socijaldemokracija je moj izbor i izrazito sam motiviran staviti svoje znanje i kompetencije na raspolaganje kako bi SDP ponovno postao prvi izbor većine građana i stranka koja će voditi državu na pošten, učinkovit i kompetentan način - poručio je Klisović.  

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Neprikladan 31.08.2024.

    Gdja se malo gubi. Nema joj Bandica!

  • ßißavac 30.08.2024.

    Obzirom na to koliko je čaša munula, mogao je riknuti i netko veći. 😅

  • državnineprijatelj01 30.08.2024.

    Zamolio bih ateiste da mi kažu što sam krivo napisao i da ste mi uklonili komentar. Pa i Joža se ispovjedio i pokopali ga s križem na kojem je pisalo : Počivao u miru Božjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare