To je to što me zanima!

Velike gužve na Draškovićevoj za autobus: 'Bilo nas je toliko da se nisu mogla zatvorit vrata'

Problem ogromnih gužvi javlja se na izvanrednoj autobusnoj liniji broj 617 koja zbog radova na okretištu Mihaljevac vozi od Draškovićeve do Gračanskog dolja
Vidi originalni članak

U utorak ujutro ljudi su na Draškovićevoj ulici u Zagrebu u redovima čekali na autobus. 

- Gužva je bila ogromna, a svi bi se mi trebali nagurati i stati u autobus 617. Došao je i drugi bus međutim ni taj nije mogao krenuti jer se nisu mogla zatvoriti vrata. Na stanici nas je jako puno ostalo uključujući djecu koja kasne u školu - ispričala nam je čitateljica.

Problem ogromnih gužvi javlja se na izvanrednoj autobusnoj liniji broj 617 koja zbog radova na okretištu Mihaljevac vozi od Draškovićeve do Gračanskog dolja.

U špicama, ali ne samo u njima, često se dešava da se veći broj putnika ne uspije ukrcati niti na početnoj stanici u Draškovićevoj kao što je to jutros bio slučaj.

Iz ZET-a su obavijest kako će od ponedjeljka s početkom školske godine tramvajske i autobusne linije ponovno prometuju pojačanim intenzitetom, prema jesenskom voznom redu. To znači i ponovnu uspostavu tramvajske linije 1 (Zapadni kolodvor - Borongaj), kao i autobusnih linija 114 (Ljubljanica - Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja - Oranice) i 275 (Sesvete - Sesvetska Sopnica).

Ipak, zbog više aktualnih radova u nekim dijelovima grada došlo je do izmjena. Zbog radova na Jadranskom mostu, terminalu Mihaljevac i nadvožnjaku Ulice grada Gospića, linije 2, 3, 7, 8 i 14 su izmijenjene ili skraćene, a linija 15 je ukinuta. 

O gužvama smo poslali i upit ZET-u, a odgovor ćemo objaviti po primitku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KAJ DA 10.09.2024.

    Nakon ovog Tomasevica, Bandic mi se vise tak ne ga.di..

  • ajme ajme 10.09.2024.

    Autobusi 109 ili 607 su potrebni za prelazak Jadranskog mosta...Uvijek čekanje od 30-50 minuta...kao da jedan vozi Črnometec- Dugave i jedan Savski most- Sopot. Izgleda da nema dovoljno vozača,a pitanje je šta je sa autobusima... Grad je općenito totalno rasulo,hvala ekipi koji upravljuju njime👍

  • UGODNI 10.09.2024.

    Zet je u totalnom kolapsu. Pa lakse je pogoditi sedmicu na lotu nego docekati autobus u predvideno vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare