To je to što me zanima!

Velika bahatost: Bartulicu je u Ferrariju dovezao čovjek koji je osuđen za pokušaj ubojstva

Stephen Bartulica stigao je u nedjelju u stožer Domovinskog pokreta u luksuznom Ferrariju kojeg nije on vozio
Vidi originalni članak

Stephena Bartulicu u nedjelju su birači izabrali u EU Parlament kao predstavnika Domovinskog pokreta. Prilikom dolaska u stožer stranke sve je iznenadio nakon što se dovezao u crvenom Ferrariju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bartulica nije vozio luksuzni automobil već je to bio višestruko osuđivani Ivko Marić, tu je informaciju do sada objavilo više medija. On ima 45 godina i vlasnik je roštiljarnice ‘By the Way‘ u Zagrebu, a rođen je u Doboju. 

PRED SJEDNICU PREDSJEDNIŠTVA Ćipe o Bartulici i Ferrariju: 'Nije to trebao napraviti. Ja sam kući otišao u sinovoj maloj Škodi...'

Index piše kako je Marić, prema presudi Županijskog suda u Zagrebu, 2013. osuđen za pokušaj ubojstva i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Pravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od 4 godine i 3 mjeseca.

On je 31. srpnja 2011. u Jalševcu Nartskom, prišao muškarcu, pitao ga "u čemu je problem" te potom udario šakom u predjelu glave, a potom ga nožem ubo u leđa. Život je muškarcu spasila hitna medicinska intervencija.

Idi na 24sata

Komentari 245

  • bartol38 12.06.2024.

    Koji skalamerija! Pa gdje nam je pamet? Pun mi je kapa takve bezobzirnosti i bahatosti.

  • Salsa78 12.06.2024.

    Našla krpa zakrpu. Važno se na sva usta hvaliti vjerom. 

  • stratus 12.06.2024.

    Sram vas bilo, ukinuli ste komentiranje o čovjeku koji je izvršio suicid. Uvukli ste se u guzicu arogantnoj vlasti a jadni čovjek nije suicid napravio tu gdje je i baš za njih i sve nas je imao neku poruku. Ponašate se kao da je nestao golub a ne čovjek. S druge strane ovaj lik ne zavrijeđuje nikakav komentar jer je nula od čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare