To je to što me zanima!

Vaš put je u njihovim rukama: Nisu Cobra 11, ali zbog njih su autoceste sigurne za promet

Ophodari TJP Lučko brinu se za 120 kilometara kroz koju dnevno prođe i do 70.000 vozila. U svom poslu suočavaju se s raznim opasnostima, ali prati ih i mnoštvo angedota, poput, primjerice, ''spavača'' na cesti
Vidi originalni članak

- Jedna pogreška, jedan nesmotren potez može tebe, ali i druge koštati života, s nekoliko riječi nam je Matije Marković uspio predočiti sav rizik svog posla. Matije i Krunoslav Škvorc jedni su od mnogih djelatnika TJO Lučko koji rade na ophodnji Hrvatskih autocesta. Znate, oni su ljudi koje zovete kada vam negdje na autocesti usred noći stane automobil, prvi koji dođu na mjesto nesreće i zadnji koji odu. Brinu se za sigurnost, otklanjaju poteškoće.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 13

  • Boro Vujatovic 14.04.2021.

    kaj bi taj mladi radio na cesti kao pomoc nezna držati ključ uruci akamolida nađe kvar

  • PRADO 120 11.04.2021.

    Hac 👍👍

  • 53nja 11.04.2021.

    Volio bih vidjeti sve vas nakon ovih ruznih komentara,da vam krepa auto,pukne guma(nemate rezervu),ostanete bez goriva ili neki 3.razlog,koga ce te zvati?Kuma,da dodje po vas,kum dolazi i postavlja trokut na autocestu gdje je brzina 130+...na kraju sta vas briga ako netko sjedi u birtiji a odradi svoj posao,ni oni kada vam dodju pomoci ne daju vama dreger da pusete!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare