To je to što me zanima!

Muškarac koji je razbijao aute u Vrapču živio s mrtvom majkom? 'Dotukla ga je isključena struja'

Kako doznajemo od susjeda, muškarac je već duže vrijeme živio s tijelom svoje mrtve majke. Policija je i ranije dolazila na vrata kuće u kojoj je živio, ali im nije otvarao, pričaju susjedi
Vidi originalni članak

Taman smo trebali na popodnevni odmor kad smo čuli krik i galamu. Muškarac se derao da nam pi*ka materina svima, da tko će njemu struju iskapčat. Došao je tu u dvorište i udario sjekirom auto, rekla nam je jedna svjedokinja napada rastrojenog muškarca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je u četvrtak oko 14.25 sati na području Vrapča bez odjeće hodao ulicom i sjekirom oštetio automobile, a potom se uputio na svoju kućnu adresu. Čak je i policija dvojila hoće li ući u kuću, mislili su da je naoružan, pričaju nam susjedi.

Policija ga je privela, a u kući u kojoj prebiva pronašli su tijelo najvjerojatnije starije članice obitelji, za koje u ovom trenutku nije moguće utvrditi uzrok smrti s obzirom na zatečeno stanje tijela zbog posljedica dužeg proteka vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo od susjeda, muškarac je već duže vrijeme živio s tijelom svoje mrtve majke. Policija je i ranije dolazila na vrata kuće u kojoj je živio, ali im nije otvarao, pričaju susjedi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povod rastrojenom ponašanju bio je dolazak Elektre koji su htjeli isključiti struju, neslužbeno doznajemo. Navodno je to izazvalo bijes kod muškarca koji je za sve okrivio susjede. Na mjesto događaja ekipa za očevide Policijske uprave zagrebačke provodi očevid. Muškarac je pod nadzorom policije, slijedi kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU zagrebačke. 

Policija pronađeno tijelo zasad vodi kao NN osobu. Državno odvjetništvo naložilo je da se provede obdukcija te su tijelo prevezli na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • gmaric 14.06.2024.

    Ma koji k*r*h, nevjerojatno kako ljudi mogu biti bizarni. Osobno, zvuči mi kao početak horor filma!

  • anja19 14.06.2024.

    Kakva je to jeziva situacija, stvarno nemaš pojma što se sve može događati iza zatvorenih vrata. Mora da je bio jedan čudan lik.

  • dunja73 14.06.2024.

    Bolesna priča.. Kako je moguće da je živio s mrtvom majkom bez da itko reagira?! Nešto doista mora biti pošlo po zlu u toj obitelji. Strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare