To je to što me zanima!

Užas u Švicarskoj! Muškarac ranio nekoliko djece u vrtiću

Na mjestu događaja je najmanje sedam policijskih auta. Na trgu je i Hitna pomoć s nekoliko vozila, rekao je očevidac lokalnim medijima
Vidi originalni članak

Troje djece je ozlijeđeno nakon što ih je napao muškarac u vrtiću u Švicarskoj. Naime, policija je pokrenula veliku akciju nakon što je zaprimila dojavu za napad koji se dogodio u Berninastrasse u Zürichu oko popodnevnih sati.

Svjedoci tvrde da su vidjeli prestravljene roditelje kako trče po svoju djecu nakon što su vidjeli vijest o napadu. 

- Na mjestu događaja je najmanje sedam policijskih auta. Na trgu je i Hitna pomoć s nekoliko vozila - rekao je očevidac lokalnim medijima. 

Policija je priopćila da je uhitila muškarca osumnjičenog za napad, ali nije otkrila detalje o napadu. 

- Nakon 12 sati gradska policija Züricha je upozorena na nasilni zločin u Berninastrasse. Troje djece je ozlijeđeno - objavila je gradska policija Züricha te dodala da je osumnjičenik uhićen te opasnosti za građane nema.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Stroga Babaroga 01.10.2024.

    Prema onome što piše kantonalna policija, radi se o Kinezu starom 23 godine, o motivu napada još nema izjava. Nemojmo zaboraviti da osim bliskoistočnih i sjevernoafričkih inžinjera ima i sve više mentalno bolesnih i/ili drogiranih. Tko zna koji je demon tog Kineza “zajahao”.

  • antikomunist70 01.10.2024.

    Kinez je to učinio!

  • Borgard Verlag 01.10.2024.

    Najmanje 7 policijskih auta hohoho kog to zanima bitno je da inzinjeri haraju Europom a sveti Izraelski narod ce ih dobro prorijediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare