To je to što me zanima!

Užas u Šibeniku: 23-godišnjak ušao u dvorište starije žene i nogom udario psa, uginuo je

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske
Vidi originalni članak

Muškarac (23) je ušao u dvorište 78-godišnjakinje u Šibeniku i nogom udario psa, a od siline udarca pas je uginuo. Šibensko kninska policija priopćila je kako su proveli kriminalističko istraživanje nad muškarcem osumnjičenim zbog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja.

U SUSEDGRADU Muškarac u Zagrebu premlatio je ženu. Teško je ozlijeđena

Naime, dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni početkom lipnja u Šibeniku ušao u otključano dvorište obiteljske kuće u vlasništvu 78-godišnjakinje, kojom prilikom je psu koji se nalazio u dvorištu zadao udarac nogom, koji je od siline udarca i zadobivenih ozljeda uginuo.

NA DANAŠNJI DAN 'Oštar pas' zavladao dvorištima Varaždina, a sličio je na vuka

- Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RIBIĆ005 19.09.2024.

    Sumnjam da bi to uspio kod mojeg Šarplaninca od 86kg,ako želiš biti taj da isprobaš, mogu poslati adresu,pa kako bog da .

Komentiraj...
Vidi sve komentare