To je to što me zanima!

Užas u resortu: Žena poginula tijekom zabave na moru, pala je na veliki jastuk i slomila vrat

Filipinka je nakon nesreće prebačena u Memorijalni klinički bolnički centar Vicente Sotto u gradu Cebu Cityju u Filipinima, gdje u komi bila sve do 19. srpnja, kada je preminula
Vidi originalni članak

Catherine Egam Mcewan (43) umrla je nakon što je na ljetovanju u resortu Pinky‘s Floating Cottage u gradu Lapu-Lapuu na otoku Olango u Filipinima nesretno pala na glavu i slomila vrat, piše Daily Mail.

Tragedija se dogodila  11. srpnja kada je Filipinka isprobavala golem jastuk na napuhavanje na vodi koji dođe kao kombinacija klackalice i katapulta.

To je trebala biti vodena atrakcija kad jedan čovjek legne ili sjedne na jedan kraj jastuka, drugi skoči na drugi kraj i katapultira je u more.

MASAKR U DARUVARU Liječnik iz Pakraca za 24sata: 'Pričamo sa Zagrebom. Moguće da jedna pacijentica ide njima'

Mcewan je nakon što je lansirana u zrak pala na jastuk, a ne u more te je preminula. Navodno je pala direktno na glavu i slomila vrat, a potom se otkotrljala u more.

Spasitelji su priskočili u pomoć kad su shvatili da se ne kreće, a na površinu ju je izvukao 21-godišnji djelatnik resorta Jay Paul Ontong.

Nakon nesreće bila je u komi sve do 19. srpnja kada je preminula.

OČEVID U TIJEKU Tragedija kod Vinkovaca: Vlak usmrtio muškarca, promet stoji

Navodno ju je u zrak "lansirala" djelatnik resorta Pinky‘s Floating Cottage na otoku Olango.

Daily Mail piše da je Mcewan na ljetovanje u Filipine došla sa suprugom Kenom Mcewanom i njihovo dvoje djece. Ken Mcewan oprostio se od svoje supruge s fotografijom njih dvoje i njihovo dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare