To je to što me zanima!

Užas u Italiji: Srbin Ferrarijem jurio 200 km na sat pa udario u ogradu: Poginuli on i suvozačica

Nabrijani auto švicarskih registracija je zbog neprilagođene brzine proklizao mokrim kolnikom te je udario u zaštitnu ogradu s lijeve strane
Vidi originalni članak

Srbin (41), koji živi u Švicarskoj i nepoznata suvozačica, preminuli su u nedjelju u u općini Alice Castello u Italiji nakon što su se Ferrarijem zabili u zaštitnu ogradu uz cestu. Policija sumnja da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine. Auto je proklizao mokrim kolnikom te je udario u zaštitnu ogradu s lijeve strane. Prema pisanju talijanskih medija, vozač u Ferrariju GTC4 švicarskih registracija jurio je brzinom od 200 kilometara na sat. 

Nakon snažnog udara auto se prepolovio po pola i zapalio, a vozač i suputnica nisu uspjeli izaći iz gorućeg vozila. Na fotografijama koje su objavili vatrogasci vidi sr+e zgnječeni prednji dio auta i zadnji dio auta koji je odletio pedesetak metara dalje. 

Vatrogascima je trebalo pet sati da iz auta izvuku tijela preminulih i s ceste uklone ostatke Ferrarija. U ponedjeljak je brat vozača došao u policijsku postaju identificirati preminulog brata. 

Suvozačica još nije identificirana te će biti potrebno napraviti DNK analizu kako bi se saznalo o kome se radi. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SOHO1 03.04.2024.

    Ak je tak ,kak piše...buraz je identificirao auto....a ne njega...

  • liliZG2.0 02.04.2024.

    i kaj je tu užasno, frajer izigraval Šumahera po cesti za rally i završio u ogradi. ono što JE čudno da je buraz imal kaj za identificirati nakon ovog.

  • lanai goga 02.04.2024.

    Nije takav auto za svakoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare