To je to što me zanima!

Užas u Hercegovini: Mrtvog lovca našli na planini, uhitili kolegu koji ga je upucao

Lovca su pronašli mrtvog nakon što se nije neko vrijeme javljao na mobitel, a par sati kasnije priveli su i njegovog kolegu zbog izazivanja smrti iz nehaja
Vidi originalni članak

Policajci iz Tomislavgrada u subotu su ujutro na području planine Kovač pronašli beživotno tijelo lovca D.K. (61) s prostrjelnom ranom u području glave, izvijestili su mediji u BiH jučer. U potragu za njim krenuli su nakon što su dobili dojavu da se lovac duže vrijeme nije javljao na mobitel, a u traganju im je pomogao i GSS Tomislavgrad koji je locirao tijelo.

Policajci su odmah osigurali mjesto događaja, a dežurni liječnik utvrdio je da je smrt nastupila nasilnim putem, izvijestila je policija.

Oko 16.30 sati u prostorije MUP-a HBŽ na kriminalističku obradu doveli su D.Z. (44) iz Tomislavgrada zbog postojanja osnova sumnje da je prilikom lova usmrtio D.K. iz lovačkog naoružanja marke „Crvena Zastava „ call. 8,57 mm. U 17.45 sati priveli su ga zbog postojanja osnovne sumnje da je izazvao smrt iz nehaja.

Po završetku očevida tijelo lovca prevezli su u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu gdje je obavljena obdukcija, nakon čega su tijelo predali obitelji.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • valderamma 09.06.2024.

    ma ovi lovci su najsmjesnija populacija, danas je svako treci covjek lovac, pobjegnu od kuce da ne slusaju suprugu, napiju se crnog vina, nazderu mesnih narezaka i idu pucati. pa normalno da mora netko i izginuti

  • cm21 09.06.2024.

    Ko mu je kriv kad je šuškao u žbunju!!

  • mmilac61 09.06.2024.

    Livno Duvno Ravno Dugave i Travno

Komentiraj...
Vidi sve komentare