To je to što me zanima!

Užas u centru Zagreba, tramvaj pregazio psa. Svjedoci: Vozač ga je pregazio, a mogao je stati!

Zagrebačka policija dojavu je zaprimila u 16, 45 sati. Izašli su na mjesto događaja i izvršili očevid te se utvrđuju sve okolnosti. Svjedoci tvrde da je vozač mogao stati. Poslali smo upit ZET-u
Vidi originalni članak

Na početku Ilice, danas oko 16,40 sati tramvaj broj 11 koji se kretao u smjeru Črnomerca pregazio je psa. Vozač se nije niti zaustavio - započela je prepričavati horor kojem je svjedočila naša sugovornica Ivka.

Naime, pas srednje veličine bez vlasnika uspaničeno je trčao Ilicom prije nego je podletio pod tramvaj. 

- Ja sam tek shvatila što se događa kad je pas već cvilio pod tramvajem.Instinktivno sam potrčala za tramvajem, vikala i mahala rukama da stane i na tren je stao, ali kad sam se približila vratima samo je krenuo dalje i vukao ga još 10-ak metara. Bez da se zaustavio i provjerio što se događa - u šoku nam je ispričala Ivka, dodajući da je prizor na pruzi kad je tramvaj prošao bio grozan.

- Nailazio je drugi tramvaj, pred koji sam skočila i pokušala ga zaustaviti al je samo išao prema meni dok nije još jedan dečko stao pred njega i zaustavio ga. Pas se još trzao kad sam došla do njega, a taj prizor neću zaboraviti do kraja života. Primila sam ga i maknula ga sa pruge da ga ne pregazi još i taj drugi i pokrila maramicom taj dio da djeca ne gledaju i vikala da netko donese nešto da ga pokrijemo - ispričala je dodajući kako su ona i Nataša sve prijavile policiji.

Kontaktirali smo zagrebačku policiju koja nam je potvrdila događaj.

- Dojavu smo primili oko 16, 45 sati. Izašli smo na mjesto događaja i izvršili očevid, te se utvrđuju sve okolnosti - rekli su nam.

Poslali smo upit ZET-u, njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • AndrejKorupcija 24.10.2024.

    Opet drama zbog nekog đukele koji vjerojatno ima neodgovornog vlasnika.LZašto se ne bunite kad fino papate piletinu,svinjetinu,janjetinu........Životinje su tu da služe,jedna više-manje kog briga.

  • Vučica999 24.10.2024.

    Govno zgazlili ti najmilije tako! Sad crveni hvala!

  • Poglavnik Vinkovci 24.10.2024.

    Vise zivotinje cjene od covjeka taj zagreb je dno dna... 👎👎👎👎👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare