To je to što me zanima!

Užas kod Požege: Pijan (18) je vozio troje tinejdžera. Sletjeli su u kanal, dvoje teško ozlijeđeno

Promet je na dionici ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća bio zatvoren od nastanka prometne nesreće do 4.45 sati i preusmjeravan obilazno...
Vidi originalni članak

Dana 1. travnja, u 0.40 sati, u Grabarju kod Požege dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno nekoliko ljudi. Očevidom policijskih službenika uz nazočnost zamjenice Općinskog državnog odvjetništva utvrđeno je da je 18-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (0,47 promila), dok su se u automobilu nalazili mladići u dobi od 18, 16 i 13, javlja Policijska uprava brodsko-posavska. 

STRAŠNA SNIMKA IZ DALMACIJE Brojni poznati reagirali na šokantnu snimku vršnjačkog nasilja: 'Pa je li ovo moguće?'

- Prilikom vožnje 18-godišnjak je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju sletio s kolnika udarivši kotačima u betonski rubnik kolnika, nakon čega je automobil prešao na travnatu bankinu, sletio u odvodni kanal, gdje je u prevrtanju i okretanju prešao na oranicu, a potom se ponovno vratio na kolnik i zaustavio okrenut na krov - javlja policija.

Kako navode, u ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđena dvojica putnika (16-godišnjak i 13-godišnjak), dok su 18-godišnji vozač i 18-godišnji putnik lakše ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Promet je na dionici ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća bio zatvoren od nastanka prometne nesreće do 4.45 sati i preusmjeravan obilazno. Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ozlijeđen motociklist

Na kolniku Županijske ceste u blizini Zbjega, dana 31. ožujka, oko 20.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklista teško ozlijeđen, javlja Policijska uprava brodsko-posavska. 

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod očevidom su utvrdili da je vozač (22), za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog kaznenih bodova, upravljao neregistriranim, tehnički nepregledanim i neosiguranim motociklom, ne koristeći prilikom vožnje zaštitnu kacigu na glavi.

POTRAGA ZA DJEVOJČICOM Potraga za Dankom širi se i na Austriju; Izjavu dao i njen otac: 'Oglasit ćemo se kad ovo završi'

- Zbog neprilagođene brzine u zavoju udesno, u zanošenju je sletio na travnatu površinu ispod razine kolnika udarivši u metalni stup. U prometnoj nesreći 22-godišnjak je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na liječenju. Nakon dobivene analize na prisutnost opojnih sredstava policijski službenici će protiv navedenoga podnijeti odgovarajuća pismena nadležnom sudu - javila je policija. 

Za upravljačem automobila s 1,68 promila alkohola

Nadzirući promet dana 1. travnja, u 0.30 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u Rešetarima su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnjak. Alkotestom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 1,68 promila te je vozač zadržan u prostorijama policije na otrježnjenju. Policijski službenici protiv 46-godišnjaka podnose Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • TVP 01.04.2024.

    Bez drastičnih kazni, ovakvog jadnog cirkusa će biti sve više. Mora da su roditelji jako ponosni na kućni odgoj svoje dječice…

  • birtijas 01.04.2024.

    Žurili u crkvu na ispovjed i eto sranja

  • helidon 01.04.2024.

    Sa 13 godina u 4 sata ujutro Roditeljima oduzet dijete a ovaj od 16 također.

Komentiraj...
Vidi sve komentare