To je to što me zanima!

Užas kod Benkovca: Vozač (73) udario u znak pa sletio u kanal. Preminuo je na mjestu nesreće

Policija je objavila da nije bio vezan. Cesta je za vrijeme očevida u petak poslijepodne bila zatvorena za sav promet
Vidi originalni članak

U petak, 18. listopada oko 17.45 sati u mjestu Tinj smrtno je stradao 73-godišnji hrvatski državljanin koji je sletio u kanal oborinskih voda, objavila je policija. Vozač je upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka lokalnom cestom 63119 te je zbog nepropisnog kretanja izvan sredine svoje kolničke trake izgubio kontrolu i udario u prometni znak. Potom je sletio u kanal. Nije bio vezan.

Zbog zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći, vozač je preminuo na mjestu događaja. Nad tijelom preminulog muškarca biti će provedena obdukcija. Policija je o prometnoj nesreći obavijestila nadležno državno odvjetništvo u Zadru. Navedena dionica ceste je za vrijeme provođenja očevida bila zatvorena za sav promet te se u vremenu od 18.05 do 21 sat promet odvijao obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tutek! 19.10.2024.

    Samo za informaciju: dragi autoru ovog članka, naš vokabular se ne sastoji samo od jedne riječi tako da umjesto riječi "užas" možete malo zlorabiti neki drugi izraz: jeza, grozota, strahota... malo za promjenu jer ovako ne znamo koji članak čitamo kad ih je stotina koji započinju sa užasom. Hvala.

  • herr torro 19.10.2024.

    Hehe opet fosil sa demencijom!ruke na volanu se tresu ko prut!nema to veze ni pojas,dobro da nije ubio nekog!ljudi moji to je coravo,ne vide di voze i nemogu ocijeniti udaljenost.strogo obavezno lijecnicki uvesti,ako treba svakih 2 god za starije🙉🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare