To je to što me zanima!

Užas A3: Pretrčavao autocestu pa ga pokosio i usmrtio auto

U subotu, 7. rujna oko 21.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, javila je policija.
Vidi originalni članak

Do nesreće je došlo kada je za sada nepoznata muška osoba u svojstvu pješaka, prelazila kolnikom, uslijed čega je u njega udario automobil bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka

"U subotu, 7. rujna oko 21.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala", javila je policija.
 
Do nesreće je došlo kada je za sada nepoznata muška osoba u svojstvu pješaka, prelazila kolnikom, uslijed čega je u njega udario automobil bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka kojim je desnom prometnom trakom iz smjera Lipovca u smjeru Zagreba upravljao 51-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.
 
Tijelo muškarca je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će o ovoj prometnoj nesreći Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • pijani miško 09.09.2024.

    Garant garavi sokak.. 

  • Covid-20 08.09.2024.

    migici trčkaraju. napravite most ili pothodnik. bit će bolje za sve

  • ado2306xy 08.09.2024.

    Sve brze auto ceste su ograđene ogradom, znači da su osigurane. Zaista žalosno je što ljudi trče brzom auto cestom u smrt

Komentiraj...
Vidi sve komentare