To je to što me zanima!

Uz pomoć Dragane Mirković su angažirali privatnog detektiva da nađe Danku: 'Stalo mi je...'

'Neke stvari i privatno radim, s jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv. U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem, rekla je Dragana Mirković
Vidi originalni članak

Zbog nestanka djevojčice Danke Ilić (2) iz Srbije, javila se i srpska pop folk pjevačica Dragana Mirković (56) iz Beča. Zbog Dragane su u potrazi za Dankom angažirali privatnog detektiva, a pjevačica se nada da će trud uroditi plodom i da će pronaći djevojčicu, piše Telegraf.rs. 

'SAMO DA MI SE VRATI' Javila se majka nestale Danke. Komentirala snimku iz Beča, ali i detalje o vještačenju mobitela

- Neke stvari i privatno radim, s jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv. U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem... Uzeo je privatnog detektiva da proba, vidi gdje, što i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina - rekla je Dragana u izjavi za Telegraf.rs.

I ranije je zamolila ljude da pomognu u potrazi. 

- Molim sve ljude u Austriji, ako saznaju bilo što o nestaloj djevojčici Danki, da odmah pozovu policiju - napisala je pjevačica, koja 4. svibnja nastupa u zagrebačkoj Areni, na svojoj društvenoj mreži.

Danka je nestala prošle nedjelje s imanja obitelji Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana Ilić je sa sinom (3) i Dankom došla na imanje koje je bilo poprilično zapušteno. U trenutku kada je davala sinu vodu, malena je nestala. 

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • špiro16 03.04.2024.

    Jeli se javio i zmaj od Šipova?

  • pbroz 03.04.2024.

    Ako je vec tako teska situacija, onda zasto javnost mora biti obavijestena o ovim privatnim stvarima? Svida mi se sto je ta pomoc dati nogometasu, ali zar moraju svi znati o angazmanu detektiva...

  • gmaric 03.04.2024.

    Ne mogu vjerovati da je Danka nestala! Nadam se da ce ih privatni detektiv dovesti do nje. Drzim im fige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare