To je to što me zanima!

Usred bijela dana u Varaždinu: Dvoje muškaraca srušili ženu (44) s bicikla i opljačkali je

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela
Vidi originalni članak

Dvoje muškaraca su u ponedjeljak u Varaždinu napali i opljačkali 44-godišnju K.S., u širem centru Varaždina. Naime, varaždinska policija priopćila je kako su oko 13.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dvojica nepoznatih muškaraca drsko okrala 44-godišnju ženu.

POLICIJA DALA SAVJETE Računalni prevaranti nasamarili ženu iz Kutine: Ukrali joj novce

Kako je utvrđeno, ona je upravljala biciklom, pri čemu je jedan od nepoznatih muškaraca također na biciklu, istu gurnuo nadlakticom, uslijed čega je pala na tlo. Pritom je s bicikla pala i njezina torba s novčanikom. U tom je trenutku drugi muškarac uzeo novčanik i iz njega uzeo i otuđio iznos od nekoliko stotina eura. Nakon toga je odbacio novčanik te su se obojica počinitelja udaljila biciklima s mjesta događaja.

KAZNILI GA Umirovljenika iz Podravine su osudili jer je vozio svoja drva iz šume. Država ih htjela i oduzeti

Prilikom zaprimanja kaznene prijave, prijaviteljici je ponuđena liječnička pomoć, ali je istu odbila.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DENDEERI 25.06.2024.

    haha i vrapci znaju za operacije biciklističkog kluba sa rezervnom gumom vezanom na prtljažnik bicikla ....bilo je to prije 4 godine šetao sam poljem kad su na biciklima se dovezla dva super osunčana mladića i rekli neka im dam mobitel ,sat i  novčanik ..rekao sam ...dat ću vam  sve samo da uzmem novčanik   .no novčanik nije bio u džepu već malokalibarski pištolj ISC M22 koji  je prisilio napadaće da sami izrežu gumke na biciklu ,, razbiju jedan drugom bicikle do neupotrebljivosti i da tuku jedan drugoga prutom po guzi goloj dok krv nije šiknula.. e tako su osunčani crvenilom namkazali svoje tijelo ..i ostali ležati  ..neznjam koliko dugo samo viđam još uvijek u grmu slomljene bicikle

  • bernadraf 24.06.2024.

    nema dugo u centru grada usred dana napadnuta je također mlađa žena. Uspjela mu je pobjeći. Uz sebe je imao veliki nož. Za njega se zna da je stalni opasan pijanac i kaže policija da ga privedu, otrijezni se i puste ga opet van. Valjda je razlog da se ga pušta jer još nikoga nije ubio pa to čekaju. Žalosno.

  • Zmar117 24.06.2024.

    Ne treba tu biti previše pametan da zaključimo o kome se tu vjerojatno radi.. . 

Komentiraj...
Vidi sve komentare