To je to što me zanima!

Uspkros embargu, Rusi i dalje uspješno prodaju svoju naftu: 'Ne znamo čiju naftu kupujemo'

Ruska tankerska ‘flota duhova’ svaki je dan sve veća • Održavaju ih u Kini i pretovaruju u svijetu • Europska unija blokirala je pristajanje dijelu brodova
Vidi originalni članak

Europska unija svako malo osvježava popis brodova, uključujući tankere za naftu i ukapljeni prirodni plin, na svoj popis subjekata pod sankcijama kao dio najnovijih mjera protiv Rusije. Nedavno su na popis stavili njih 27, među kojima su oni i za prijevoz žita i vojne opreme, a svi oni čine zloglasnu crnu flotu ili "flotu duhova".

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 48

  • početno bjelo 06.07.2024.

    Samo nek sankcije djeluju:........... Rusija je povecala ukupno bogatstvo za 600 milijardi dolara. Broj ruskih milijunaša takoder je porastao za oko 56,000 na 408,000 u 2023. godini, dok je broj osoba s iznimno visokim neto vrijednostima - ljudi vrijednih više od 50 milijuna dolara - skocio za gotovo 4,500. Medutim,.............. SAD je prošle godine izgubio više bogatstva nego bilo koja druga zemlja, .............smanjujuci ga za 5,9 trilijuna dolara, dok su Sjeverna Amerika i Europa zajedno postale siromašnije za 10,9 trilijuna dolara........................... Ima toga jos ali, valjda nije bitno :)

  • početno bjelo 06.07.2024.

    Ako Rusi ubiju americku marionetu Zelenskog samo su dva moguca scenarija. Prvi onaj najbolji za sve....Ukrajina i Rusija odmah sjedaju za pregovaracki stol i dogovaraju prekid sukoba uz sljedece uvjete.... Ukrajina i cijela medunarodna zajednica priznaju Krim kao ruski teritorij. Za Donbas ili neka se raspiše novi referendum ili neka ostane kao neka ruska enklava. -...........Ameri postave novu marionetu i nastave se boriti do posljednjeg Ukrajince i ekonomski uništavati EU.

  • HRFiume 05.07.2024.

    ja kupujem od mađara. Oni sigurno ne kupuju od rusa...😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare