To je to što me zanima!

USKOK i policija šire istragu: Uhitili su danas još tri policajca

Podsjetimo, jučer su uhićena dva policajca, a kako smo neslužbeno doznali, uhićenja su povezana s policijskim postupanjem na području Mošćenice u kojemu su policajci uporabili vatreno oružje
Vidi originalni članak

Policija je danas objavila kako šire istragu u kojoj su jučer uhićena dva policijska službenika.

- Nastavno na jučerašnje postupanje, odnosno provođenje kriminalističkog istraživanja u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provođenjem hitnih dokaznih radnji kriminalističko istraživanje prošireno je na još tri policijska službenika Policijske uprave sisačko-moslavačke.  

NA PODRUČJU SISKA Uskok istražuje dva policajca, udaljeni su iz službe. Sumnja se da su lažirali službeno izvješće

Osumnjičeni policijski službenici će rješenjem načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke biti udaljeni iz službe, a osim podnošenja zahtjeva za pokretanjem disciplinskog postupka, nakon što budu predani pritvorskom nadzorniku, protiv njih će biti podnijeta i kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - priopćili su iz USKOK-a.

Podsjetimo, jučer su uhićena dva policajca, a kako smo neslužbeno doznali, uhićenja su povezana s policijskim postupanjem na području Mošćenice u kojemu su policajci uporabili vatreno oružje. Bilo je to 8. studenog u večernjim satima, a iz Pu sisačko-moslavačke tad su izvijestili na petrinjskom području u mjestu Mošćenica, policijski službenici postupali prema više osoba po pitanju suzbijanja kriminaliteta droga.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jebonick👍 29.11.2023.

    uhićeni zato jer su pucali na dilere u bijegu.., sramotaaa..,  samo u HR se hapse policajci koji rade svoj posao..,

  • MarkoDDR35$ 29.11.2023.

    Znači ne diraj dilere u prijevod

  • Smotko 29.11.2023.

    USKOK bi mogao pogledati parkinge oko policijskih postaja, pa gle čuda odakle policajcima koji kukaju da su male plaće takav vozni park ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare