To je to što me zanima!

Ušao u policiju u Beogradu i sve je šokirao jezivim priznanjem: Ubio sam ženu, tijelo je u stanu

Policija je muškarca odmah privela, a kada su stigli na mjesto događaja, pronašli su mrtvu ženu
Vidi originalni članak

Policija je jučer u stanu u beogradskom naselju Rakovica pronašla tijelo žene za koju se sumnja da je ubijena, piše Telegraf. Kako prenose, u policijsku postaju u Beograd ušao je muškarac srednjih godina te rekao da je suprugu ubio u stanu u Rakovici. Dodao da se tijelo nalazi u stanu. Policija ga je odmah privela, a kada su stigli na mjesto događaja, pronašli su mrtvu ženu.

UŽAS Šokantno! Bianca (28) dovela u stan tinejdžera. Skinuo se, ona se nasmijala. Našli je mrtvu...

Ubijena žena radila je u "Grand" produkciji u Srbiji, a odmah se oglasila kolegica o njezinoj smrti, Vesna Milanović, PR "Grand" produkcije.

- Radost, radost, nježnost. Sve je to ona. Žao mi je - napisala je Vesna Milanović.

- Moju kolegicu ubio je muž! Kad će se ovakvim stvarima stati na put?! Kada?! Iskrena sućut obitelji - rekla je jedna od kolegica.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nedam se 03.06.2024.

    Bitno da Hrvatska po DP mora ukinuti Instabulsku konveciju.A neće proći.

  • arwenn 03.06.2024.

    ima dosta slučajeva da žene ubiju muzeve pa niko ne piše...#samokazem... nedavno mi poznanika ubola žena,sva sreća živ je ..ali istoj toj koja nije radila ,plaćao joj je život,njenim roditeljima...financirao ljubavnike ..i kada je saznao ( radi na brodu ) htio ju je ostaviti ( mirnim putem ) ..i ona ga ubola! i naravno nikome nista... više ništa ne sudim dok ne znam obje strane i vidim na svoje oči!

  • Anonimus2017 03.06.2024.

    Al nas bombardirate sa vjestima iz Srbije sa ciljem da nam to postane normalno i da se tako mic po mic približimo jedni drugima i pripremimo za ponovno zajedničko udruživanje ovaj puta u EU

Komentiraj...
Vidi sve komentare