To je to što me zanima!

Ušao u kafić u Njemačkoj i zalio ljude kiselinom: Uspio pobjeći, pri uhićenju ozlijedio i policajce

Ozlijeđene su i žena koja je sjedila s njim za stolom te konobarica. Tijekom hvatanja napadača ozljede su zadobila i četiri policajca te dvojica vatrogasaca koji su došli u dodir s tekućinom, priopćila je policija
Vidi originalni članak

Više ljudi ozlijeđeno je u stravičnom napadu kiselinom u kafiću u gradu Bochumu na zapadu Njemačke. Kako je priopćila lokalna policija, muškarac je oko 15.25 sati u nedjelju ušetao u kafić pa izlio kiselu tekućinu na gosta koji je sjedio za stolom na otvorenom. 

JEDAN MLADIĆ BJEŽAO Divljali u Paragu: Pijani napali policajce, jedan teško ozlijeđen. Morali su pozvati i pojačanje

Ozlijeđene su i žena koja je sjedila s njim za stolom te konobarica. Tijekom hvatanja napadača ozljede su zadobila i četiri policajca te dvojica vatrogasaca koji su došli u dodir s tekućinom, priopćila je policija.

Počinitelj je uspio pobjeći, ali je nedugo zatim uhićen. Motiv napada još uvijek nije poznat. Policijski očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Neprikladan 01.07.2024.

    Baš nadležnom državnom odvjetništvu i pritvorskom nadzorniku?Što ne izmisliti neki kraći naziv za te tvorevine. Koliko će seusparati samo na riječima svaki dan?

  • EmilCandor 01.07.2024.

    Motivi napada su mržnja, zavist, jal, pakost, zloba i jednoumlje koje podgrijava vjera.

  • Krsten Marijan 01.07.2024.

    To vam je ta EU,napredna u svemu,samo su nazadni na azijskom kontinentu.(Rusija Kina Koreja ) ma tamo nema demokracije niti se postuju ljudska prava pa nesmijes ni ljude polijevat kao u njemackoj ili francuskoj,ah usput kako prodje makroncic na izborim.odmah raspisat nove izbore jer po demokratskim pravilima nemozes glasovat da stranke desne opcije pobjede.Ako treba sankcije desnicarim jer se njihove pobjede nedopadaju jevrejim

Komentiraj...
Vidi sve komentare