To je to što me zanima!

Uroš Pena: Milovanović se vjerojatno skriva u RS-u

Prvi put je netko od čelnika policije RS-a javno rekao kako se osumnjičeni bjegunac za ubojstvo Ive Pukanića i Franjića skriva u Republici Srpskoj
Vidi originalni članak

Ravnatelj policije Republike Srpske Uroš Pena izjavio je u srijedu novinarima u Banjoj Luci kako se Željko Milovanović, osumnjičenik za ubojstvo Ive Pukanića, najvjerojatnije skriva na području RS-a.
- U ovom trenutku teško je reći gdje se Milovanović točno nalazi, jer da to znamo, odmah bismo ga uhitili. Ali kako su raspisane tjeralice za njim i u Hrvatskoj i u Srbiji te na temelju podataka kojima raspolažemo trebao bi se nalaziti na području RS-a - rekao je Pena. To je prvi put da netko od čelnika policije RS-a javno kaže kako se osumnjičeni bjegunac za Pukanićevo ubojstvo skriva u Republici Srpskoj. Nakon nedavna ubojstva Pukanića i direktora marketinga "Nacionala" Nike Franjića u Zagrebu policija RS-a je u Doboju upala u stan u kojem je stanovao osumnjičeni Milovanović, ali ga ondje nije pronašla. Mediji u BiH su optuživali policiju RS-a da je Milovanoviću dojavila kako se priprema akcija njegova uhićenja kako bi na vrijeme mogao pobjeći.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • peguy7 20.11.2008.

    ..zanimljivo kako uvijek znaju di se ko nalazi tek kad napravi sta ovako..a sva sreca da ima jos 10 tjeralica za njim i dok nenapravi ovako nesto policija miruje..

  • lexus 20.11.2008.

    kOJA SPODOBA GADNA kO VRAG IZGLEDA TREBA GA NA RZNJU VRTIT DA CRKNE

  • amer27 20.11.2008.

    ha ha ha sto drugo nego se smijati ovim mamlazima od nase policije, je.. vas i Faber i Šimonović i ostali koji su dosli \"napraviti velike pomake\" bla bla bla. Mmmmmmm....da se podsjetimo...Ivana Hodak, Pukanić, onaj u roveru bijelom lik itd itd itd, ništa oni nisu obavili sto ovi prije njih sa Benkom na celu takodjer nisu mogli. Jadno !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare