To je to što me zanima!

Uplatio deset kuna, prepustio odabir računalu i dobio milijun

Od danas grad Zagreb je dobio još jednog milijunaša. Igrao je pet kombinacija i još pet besplatnih jer je Hrvatska lutrija imala posebnu promociju. Upravo jedna besplatna kombinacija bila je dobitna.
Vidi originalni članak

U večerašnjem izvlačenju Lota 6/45 netko je postao bogatiji za milijun kuna. Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Zagrebu u Ulici grada Vukovara 72. Dobitnik je uplatio deset kuna.

Zanimljivo je da je dobitnik osvojio milijun kuna iskoristivši posebnu promociju koju je imala Hrvatska lutrija. U toj posebnoj promociji moglo se izabrati dodatnih pet kombinacija besplatno. Upravo ta jedna besplatna kombinacija bila je dobitna.

Novopečeni milijunaš svoju sreću je prepustio računalu igrajući pet besplatnih kombinacija slučajnim odabirom. Dobitni brojevi su bili 22,27,28,31,32,35.

- Dobitnik nam se nije još javio jer je danas izvučen listić, a obično prođe nekoliko dana prije nego nam se javi. Evo nekome je naša posebna promocija zaista donijela sreću, a dobitni brojevi su isto nevjerojatni - rekla nam je glasnogovornica Hrvatske lutrije Ana Jazić

Idi na 24sata

Komentari 26

  • TomislavZubovic 28.10.2019.

    Ne pomislite li kada zašto brojeve ne izvlači neka ljepotica ili obični građani ručno, već to radi aparat i to isključivo tog tipa, a jasno je da se s tim aparatom može programirati koji će brojevi biti izvućeni a izvlači se da dobitak bude uvijek manji od uplačenog novca, a ako je izvučena semica to redovito dobiva netko iz firme! Ustalom pogledajte kako to izgleda na prijenosu izvlačenja lota u Srbiji, na youtubeu se lako nađe!

  • kbi 28.10.2019.

    Ja vjerujem u eurojackpot jedino, poznam nekoliko dobitnika...uvijek me zanimalo dal iko ikad dobije kad uzmes broj koji racumalo izbaci, ocito dobijes

  • 28.10.2019.

    Pa jbote kako može biti milijunas ako plati porez državi.Imat će oko 800 tisuća kako je onda milijunas??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare