To je to što me zanima!

Upisala sam se u 11 stranaka: Mostovac me pozvao na kavu, a HSLS nudio 'laku zaradu'...

HDZ me odmah primio, SDP-u su trebala 23 dana da se jave, a HSLS-ovac mi je na kavi nudio 'laku zaradu'..
Vidi originalni članak

Poštovani, zahvaljujemo Vam na odluci da se uključite u Hrvatsku demokratsku zajednicu i na povjerenju koje ste ukazali programu, radu, članstvu i vodstvu naše stranke. Ovim mailom HDZ me primio u svoje članstvo. Bez ikakve provjere. Trebalo je samo sat vremena da postanem njihova članica. Bilo je dovoljno da ispunim online prijavnicu. S druge strane, stranci koja pretendira da ih smjeni s vlasti, SDP- u, trebala su 23 dana da mi pošalje odgovor.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 37

  • Naram Sin 07.04.2024.

    Zanimljiv članak, ali pokušavate napraviti vijest iz nečega u čemu vijesti nema. Ne postoji neki registar gdje bi stranka mogla provjeriti je li određena osoba član neke druge stranke. Također, činjenica da stranke automatski prihvaćaju članstvo je normalno - ukazuju vam povjerenje i ne očekuju da će to povjerenje netko iznevjeriti. O praksi kavica i slično - to je već nešto drugo.

  • Aurora2 04.04.2024.

    Ubačena špiunka ,a o iskrenosti koja je stranka kako reagirala jako sumnjivo , koga briga zašto se prijavljuješ ako želiš biti član neke stranke ,smješno mmi je da je ovo uopće neka posebna vijest , za ulazak u SKJ si morao biti od nekoga predložen ,a ovo sve danas barem  mislim da je  samo uzmeš unificirani obrazac popuniš ono što  se u njemu traži predaš na  mjerodavnom mjestu i onda si valjda član ,barem se nadam da je  tako , onaj koji to zna neka nam kaže što je točno 

  • max2017 04.04.2024.

    lucidna i poučna metoda ogoljivanja politike,.............zgražanje je prirodna reakcija na te gadarije,............

Komentiraj...
Vidi sve komentare