To je to što me zanima!

Umirovljeni general Luka Džanko teško je ozlijeđen u nesreći kod Labinske Drage

Luka Džanko s teškim je ozljedama prebačen u splitsku bolnicu, a u bolnici su završile i tri putnice iz auta s kojim se Džanko sudario, a jedna ima teške ozljede.
Vidi originalni članak

Umirovljeni general HV-a Luka Džanko teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći do koje je došlo u nedjelju popodne na predjelu Labinske Drage, piše Dalmatinski portal.

S teškim je ozljedama prebačen u splitsku bolnicu, a u bolnici su završile i tri putnice iz auta s kojim se Džanko sudario, a jedna ima teške ozljede.

TRAJE OČEVID Teška prometna kod Labinske Drage: Četvero je ozlijeđenih

- Sve nas je pogodila ova vijest. Nadamo se najboljem - kazao je Ranko Britvić iz udruge VeDRA.

Džanko je prije nesreće bio u Perkoviću i radio na imanju, a prijatelji kažu da se žalio na glavobolje. Sumnjaju da je prije nesreće imao moždani i prešao na suprotnu stranu ceste.
 
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ado2306xy 28.06.2024.

    Većina vozača u Hrvatskoj imaju zdravstveni problema i to onih sa teškim dijagnozama srčani, možda ni bolesnici, ali nije mi jasno kako HRVI mogu voziti sa kroničnim PTSPi a piju toliko jake lijekove od kojih se spava gubitak refleksa , ako trošiš takve lijekove sigurno nisi sposoban za vožnju, zaista mi nije jasno zašto njima Doktori i Policija ne uzmu vozačku. Ako mogu voziti auto onda ne troše lijekove, nego koriste tu Dijagnozu PTSPi za status HRVI i za mirovine zar je to moguće gospdo Doktori i Policajci.

  • dajac 04.06.2024.

    Ko mu dade vozačku

Komentiraj...
Vidi sve komentare